Soms heb je zo van die voedselontdekkingen waarvan je simpelweg omver geslagen wordt. Zo ook toen ÈÈn mijner collega’s op een dag het kantoor binnenwandelde met een zakje koekjes die er op zijn minst een beetje vies, en op zijn meest een beetje veel te gezond uitzagen. Geitenwollenkoekjes.
Maar omdat ik niet onbeleefd wilde zijn proefde ik er eentje, en wat bleek: mijn nieuwe koekjesverslaving was een fact! Overheerlijk zijn ze, de active cookies van de Lidl met zonnebloempitten en andere vieze ingrediÎnten.
En toen dacht ik: is het eigenlijk niet geweldig dat ik mijn lezers hier zo maar eventjes de beste voedseltip meegeef, gratis en voor niks? Gelukkig kunt u iets terugdoen. U kunt meebouwen aan de sliert van ongewoon lekkere producten die u uw medemens ook gunt. Stel nu: u mag enkele voedsel-like producten nomineren voor de categorie “lekkerste van de maand juli 2005”. Wat kiest u dan?
Spaghetti :)
Nee serieus, Pringles Salt & Vinegar!
Ik had ze wel ooit gegeten, maar onlangs heb ik ze herontdekt :)
Ow, en graag zou ik ook nog Pringles Texas Barbecue Sauce nomineren, omdat het de aaaaallerlekkerste Pringles zijn. (l) En zo underrated. :'(
De allerlekkerste pringles zijn er met tomaat en mozzarella ….denk ik, want alle pringles zijn gewoon lekker! :)
Tweede vote voor geitewollekoekies! Meer verslavend dan genetisch gemanipuleerde superheroÔne (or so i’ve been told).
Ik zou de Magnum Intense aanraden.Ik heb die onlangs ondekt. In het midden van die magnum zit zo een heerlijke truffel.. ongelooflijk.. krijg het water in mijn mond als ik er aan denk, ga er mij eentje gaan halen naar de nachtwinkel.
pringles? you must be kidding, wright? Da’s gestampt zetmeel, jonges.
Nee geef mij maar Croky, the real taste.
En Cherry Coke kan me tien keer meer bekoren dan vanille, citrus of welke cola-met-smaak-aangelengd drankje ook. Maar na the real coke dus.
En mijn ontdekking van de maand? “Fleur de Camarque”. Het grof zeezout uit La Douce France. Grof zeezout kennen we hier al langer maar dit heeft zo ’n je ne sais quoi extraatje meegekregen dat het zo lekker en uniek maakt. Om food op smaak te brengen, that is.
graag had ik volgende voedselgiganten bedankt voor onze jarenlange intense samenwerking:
* mikadostokjes met zwarte chocolade
* honingwafeltjes waar de stroop uit de randjes puilt
* yoghurtijs met brokjes mango en sinaas (carte d’or)
* alpro soya vanille pudding in brik
* de frangipannekes van de Aldi
* pimkoek citroen-mousse
Tuc is het koekje van elke maand.
kwijl@honingwafeltjes, die ik ook nog maar recent heb ontdekt.
Graag voeg ik een zeer eervolle vermelding toe voor de bollekes in tomatensaus van de Aldi, die reeds menig pastaschotel hebben opgevrolijkt en ook in juli erg gesmaakt hebben. (l)
Ik weet niet welk merk de beesten hebben, maar Ö
kip van ’t spit
het enige eten waar gewoon voorbij wandelen ÛÛk heerlijk is
Aaargh, zeg mensen, moet dat nu echt? Ik HAD al honger, en nu… val ik zowat in zwijm! Mmmm, kip aan het spit at ten in the morning, waarom niet? Ik heb vorige week Doritos met BBQ smaak gegeten en dat was niet slecht. Spijtig genoeg was het bij iemand anders thuis en kon ik me niet helemaal laten gaan, crunch-gewijs dan. Chips kan ik niet eten, dat moet ik vreten…
Zelden zo’n lijst der wansmaak gezien :o
Ik vind die chocolademousse met belgische chocolade gewoon overheerlijk, alleen voor belgen.
Ook CÙte d’ors zwarte chocolade met pecannoten, maar die is spijtiggenoeg niet in BelgÔe beschikbaar (wel in Frankrijk, kan iemand me dat uitleggen ?)
De Chinese cookie mix uit de aldi ook niet mis.
En dan voor wie dan graag geen tijd maakt om te koken -> IGLO kip brocolli en spinazie met zachte mosterdsaus
Vergat gewoon de nacho’s, gevulf met boursinkaas of philadelphia met fijne kruiden
Uit de afdeling Smits Chips nomineer ik graag :
– Peper & Zout
– BBQ Ham
* kerstomaatjes met basilicum & mozarella op een tandenstokertje !!! Duust zou ik er eten …
* new yorkers uit den aldi
* gewone plain doritos met salsa saus
* cote d’or met van die dikke noten in … de enige chocolade die ik met repen zou kunnen opeten
* de ambachtelijk gemaakte kaaskroketten van in de frituur hier … 2,5 euro per beeste, maar meer dan zijn geld waard !!!!
Om te beginnen:
* Chips; in alle geuren en kleuren. Maar vooral Cream and Chives en Paprika stokjes
* de all time favorite colazuurtjes
* chocotoffs! die plakken zo lekker aan uw gehemelte
* Devolo nootjes mix
* zo van die Ikea-taart met rode besjes
* …
mm honger
Lekkerste van de maand juli (of was het augustus) 2002 zou zeker en vast PINCHO’S geweest zijn :)
Mega-reclam voor den Delhaize maar kom:
* witte chocolade-mousse (met brokskes chocolat)
* witte chocolade-ijs (beide van merk delhaize)
Da’s enkel voor diegenen die van zoet houden, maar het is wel een echte aanrader.
En dan verder: gewone chips van ’n goed merk.
Oh: en kinder-bueno (ook de Aldi-variant is fantastisch)
Ben & Jerry’s New York Super Fudge Chunk.
Oh en die double chili bacon cheese whatever burger bij Annette’s :)
New Yorkers. DÈfinitely.
ooeh
Haagen Dazs Baileys ijs…
Ben&Jerry’s chocolate chip cookie doug.
jammer genoeg vind je ze langs hier niet meer
Nicnac en New yorkers verslaving, Haribo snoepjes en Sensations sweet red chili worden ook gesmaakt,oetker pizza (alle soorten) met extra mozzarella en pasta, pasta, pasta…
– Sinaasappelchocolade.
– Fruitjoy-ijsjes.
– Hamka’s.
and the nominees are :
1. sango cola – bloedappelsien
2. chips lays : barbecue, milanese, superchips, alle de hele santeboetiek
3. gezond toetje : een reep met yoghurtsmaak
4. al onze heerlijke chocolade van cote d’or, al de chocopasta geproefd ?
snoepgroetjes
vhike
Waaiers van “Ijskar” uit de Colruyt en Joyvalle Pudding. Damn.
Seg mannen, ik ben wel op dieet!
jongens!!?? diene pringels is wel lekker maar ik heb er 4 gewerkt en je moest is weten.
idderdaad tis pattaten bloem gemengd met tarwe bloem en mais bloem dit meng je goed en daar voeg je wat soja olie aan toe en gesuikerd water voor een bruine kleur dit laat je door een mixer gaan en pers je tussen 2 rollen door uitsnijden en dan bakken hierna spuit je er extra olie bij op om aan het doel van 38 % vet te komen daarna wat zout en dan nog wat smaakpoeder en je hebt pringels
smakelijk hÈ