Reacties

 1. Allereerst: erg mooie foto’s! Geeft een heel gave (indruk van de) sfeer van het huis!

  Allertweetst: erg gaaf huis! Ben heel benieuwd wat jullie ervan gaan maken…

 2. severine

  ja best heel mooi huis

  Heb het vanavond bewonderd en ben er zeker van dat jullie er iets heel moois van gaan maken en dat er daar een echte thuis zal groeien.

  EN je weet het he, als je hulp nodig hebt, je hebt ons nummer he

  groetjes
  jullie schoonzusje
  severine

 3. Woehooo… dat ziet er goed uit, ik ging je eerst smeken om het karakter te bewaren, maar je bent blijkbaar verliefd op dat karakter!
  Je moet de deuren eens controleren, waarschijnlijk heb je van die prachtige houten deuren die nu verstopt zitten achter een laagje verf, alsook de trap…
  manman… veel mogelijkheden met je huis! Succes!

 4. Wat een ontzettend mooi huis! Heel veel geluk samen daar Youri en Lilith en succes met schuren, verven en wat al niet meer.

 5. Wow, ne mens zou d’er jaloes van worden… Zo veel plaats!!! (Een keuken heb ik wel niet gezien? Of zit die in het laatste deel van de woonkamer?)

  Pff, en ik durf wedden dat jullie nog een miljoen belgische frankskes minder betaald hebben dan wij daar in de zowat goedkoopste streek van Vlaanderen. En wij zitten hier met ons klein huisje met onbewoonbare zolder en enkel op gelijkvloers hoge plafonds en geen mooie rozetten (want zo heten die dingen daar tegen het plafond bij jullie).

  Maar onzen hof is toch groter! NË :-p

  En ‘k heb gisteren kung-fu-gewijs twee kartonnen slaapkamermuren verwijderd zodat we nu ook een loftachtige (ahum) master bedroom krijgen :-D (foto’s? zie url…)

  :-D

 6. Oei, een komma vergeten. Ik bedoelde met die lange onduidelijke zin dus dat jullie daar nog in een van de beste streken van Vlaanderen zitten, immobiliÎnprijsgewijs dan.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>