Bart Goossens schrijft een boek

webloggen-0-cover_kl.jpgEn het is een erg leuk boekje geworden, zowel voor wie al even in het blogwereldje bivakeert als voor mensen die er eens mee willen beginnen. Met leuke schrijftips, interviews met zowat de helft van de nederlandse en vlaamse blogscene, dagboeken van webkim en merel roze en dat allemaal met mooie fotootjes, en in kleur.

Laat het een tip zijn, want bill staat er zelfs ook ergens in.

boektje-kl.jpg

Het boek is een uitgave van Clickx, in Nederland wordt het uitgegeven door PC Magazine, het telt 240 pagina’s en kost 12,95 euro bij de betere kranten- en boekenboer. Dat u dat maar weet.

Reacties

  1. Bart

    Ha, wat fijn dat je de kleurtjes alvast leuk vond. En officieel nu: nog ‘ns merci voor je interfioew in het boek he.

  2. Bart

    Beste lord, zou dat nu √ącht zo’n hap uit je budget zijn? Je zal er wellicht leuke dingen in vinden, in het boekje! (haha, ik lijk wel m’n eigen marketingafdeling)

  3. HAHA. NOU, ZAG IK NET TOCH OP STRAAT EEN KONIJN! JONGENS, DACHT IK BIJ MEZELF, EEN KONIJN. EN DAT WEL OP STRAAT. ZOMAAR. HOPSA. INEENS. IK DACHT BIJ MEZELF: DIT MOET IK ONTHOUDEN. VERVOLGENS GING IK HUISWAARTS OM EEN GLAASJE WATER TE DRINKEN. EENMAAL THUISGEKOMEN WAS IK TOCH GLAD VERGETEN DAT IK ZOJUIST EEN KONIJN OP STRAAT HAD GEZIEN. KUNT U HET GELOVEN????

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>