En de winnaar is…

veiling.jpgSommige mensen in mijn echte en virtuele omgeving vinden het al een tijdje nodig om zich op onbewaakte momenten vrolijk te maken over ebay-terminologie. En dan vooral de ebay-terminologie die ikzelf enthousiast gebruik, als daar weze: op ebay koop je niets, je wint het. Ik vind: daar hebben ze een goed punt, want ebay is immers een veiling. Toch? En winnen geeft zo’n lekker warm gevoel aan het hartje.

Neen, zeggen de disbelievers in mijn omgeving: als je iets wint dan hoef je er niets voor te betalen! Als je moet betalen koop je iets. Badablablabla, zeg ik dan. En ook soms “Bladabladablie”.

Gelukkig zijn er ook van die momenten dat discussies niet eens nodig zijn.
Zoals vandaag.
Ik heb namelijk zoiets fantastisch verkregen op ebay dat zelfs winnen de lading nog niet voldoende dekt.

a0_1_b_kl.JPG.jpg

Het is een fucking Meli Maze-shirt, for christuses sake!

Reacties

 1. Ik snap ook de hele hype niet rond e-bay. Je kunt er evengoed serieus opgelegd worden, maar dat zal nu precies deel uitmaken van de “kick” zeker ?

 2. lilith

  Mijn oma woont ook dicht bij de Meli. :aah:

  Hoe gelijklopend allemaal! En ja, ik weet nog alles! En ik heb een fotoverzameling vol meli-attracties om het te bewijzen. :)

 3. Mijn oma woont dicht bij de Meli en wij gingen sommige grote vakanties vrijwel dagelijks. Pas toen de wrede multinational Plop de touwtjes in handen nam ben ik nooit meer teruggegaan. Mag ik dus even jaloers zijn op je T-shirt, Lil.

  Weet je nog die heks die door het sprookjesbos vloog :p

 4. Dus als ik het goed voorheb spendeer jij geld om zaken te winnen op eBay. Kan er mij iemand eens zeggen wat niÈt klopt in voorgaande zin … :-)

  Maar soit, ik ga straks wat pinten gaan winnen op cafÈ, om nog maar te zwijgen van de cd’s die de free record shop mij tegen betaling allemaal cadeau gaat doen morgen …

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>