pandaberen in de tijd van vroeger

logo_sm.gifMensen mensen mensen, wat doet u me soms lachen. En dat is goed, want lachen is goed. Maar nog vaker doet u me fronsen, soms zelfs erg hard, omdat ik niet snap wat u in godsnaam op het internet komt zoeken als u enkele basistechniekjes nog steeds niet meester bent. Vaak maak ik me ook erg zorgen om uw geestelijke ontwikkeling en hoop ik dat u een jaar of zeven bent, maar waarschijnlijk bent u gewoon de veertig al lang gepasseerd, en komt het nooit meer goed. U moet Google wel een absolute kutzoekmachine vinden, denk ik dan, want veel zult u er wel niet mee terugvinden. Behalve tales from the crib.
Ik voel me zo schuldig dat ik u wil helpen.

Met de moed der wanhoop: dingetjes die u nog niet goed wist over Google!

1. Google is geen mens en het heeft geen zin om Google als een mens te behandelen. Als u iets wilt weten of opzoeken hoeft u dat niet in vraagvorm te gieten. U kiest er gewoon enkele trefwoorden uit, zodat de Google-computer ze kan opzoeken.

Hoe het niet moet:

hoeveel medailles behaalde de belgen tijdens de olympische spelen

is er een site van de winkel ici paris

2. hou het kort. U heeft meer kans om een goed zoekresultaat te hebben als u op drie kernwoorden zoekt, dan als u Google ellenlange zinnen en vragen laat opzoeken. Wilt u toch meerdere woordjes opzoeken, plaats ze dan tussen aanhalingstekens. En nog iets: denk eens een beetje na over uw formulering. Die kan heus beter.

Dit doet u dus beter niet:

wanneer werd de bril uitgevonden voor mensen die niet goed dichtbij konden zien

pandaberen in de tijd van vroeger

ik wil een toneeltje spelen

dingen voor je tongpiercing

3. Leer spellen. Neen, echt.

ring tonnen top 50

schit video

4. Ahaa, kleine penis!

kleine penis standjes

Vraag anders eens raad aan moowna.

Tihi.

Reacties

 1. Victorvw

  Dank u. Eindelijk eens een duidelijke uitleg. Daarom vond ik vroeger nooit iets wat ik zocht maar vanaf nu zal het wel lukken.
  We zijn er toch om mekaar te helpen, niet?

 2. Ik meen te weten dat er zoekmachines zijn die getraind zijn op vraagzinnetjes, maar ik meen ook te weten dat ik vergeten ben welke dat zijn :-)

 3. JT

  Ik had laatst “dikke negerinnen anaal neuken zonder klaar te komen”. Dan vraag ik me serieus af hoe ze daarmee op mijn site terechtkomen, want bij mijn weten staan daar echt geen handleidingen in voor praecox-sodomisering van de zwarte medemens. Ik heb maar 1 keer het woord neger van heel die query denk ik.

  Anderzijds zou het natuurlijk wel fijn zijn om speciaal zo’n vreemde zinnen en zoekopdrachten in te tikken in google en dan hopen dat nietsvermoedende webmasters zich heftig verslikken in hun kopje ochtendthee!

 4. Een week of twee geleden heb ik met opzet een postje

  ‘naakte vrouwen/naked women’

  gedoopt.

  Kwestie van mijn bezoekersaantal wat de hoogte in te stuwen, tiens!

  Zonder resultaat echter. Zelfs Karl Vannieuwkerke is momenteel populairder, kan je nagaan!

 5. Kate

  hej zei je net iets over negerinne?zo ja dan komt het niej goe met je ze kan ik je verzekeren

  ps: uw site is kuttig verander ze mor !!!!!!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>