Eeey Bianca!

burbie.jpgPokdalige gezichten met varkensoogjes onder een Lacoste-pet. Eastpakrugzakken gecamoufleerd met stoffen hawaÔbloemenkransen. Eastpakrugzakken in legermotief. Eastpakrugzakken in bloemenmotief. Eastpakrugzakken met pinnekes door. Schilfertjes. Burberrysjaals met een veel te grote mond. Puntschoenen onder witte kuiten. Ruitjessjaals rond acnÈ-nekken. Slechte mondhygiÎne en probeersnorren. Agressieve duwers. Luide duwers. Duwers met slechte mondhygiÎne en pinnekes door hun Eastpakrugzak. Marginale manwijven die “EY!!!! EEEEEEEY!!!! EEEEEY BIANCAAAA!!!!!” roepen naar Bianca en hard op het raam kloppen met hun manwijfvingers. Zweetgeuren. Luide conversaties die zomaar nergens heen gaan. Jassen die ruiken naar regen. Vuile vingernagels die op goedkope mp3-spelers drukken. Smsjes vol fauten. Nagels die veel te kort afgebeten zijn. Zichtbaar oorsmeer. Een volhardende Von Dutch-pet die tongzoent alsof zijn leven ervan afhangt met een meisje dat haar haar eens mag laten verknippen. Seutige lichtblauwe eastpakrugzakken waarop klasgenootjes in blauwe balpen hebben geschreven dat je een schatteke bent.

Believe you me: de hel op aarde bestaat en rijdt elke woensdagmiddag tussen Kortrijk en Ieper.

Reacties

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>