biosphere II, maar dan net niet

niecy.jpgDit is de derde dag op rij dat ik geen buitenlucht meer heb mogen voelen op mijn zieke huid. Geen zuchtje wind, geen druppel dauw, geen frisse bosgeur die nog langs mijn neusvleugel is gepasseerd. Nu pas kan ik helemaal snappen hoe het is om opgesloten te zitten in het Big Brother huis, de gevangenis van Brugge of in de Biosphere II. En dan toch eerder het Big Brother huis, want tijdens mijn opsluiting kan er volop op mij gestemd worden en moet ik niet eens mijn eigen ajuinen telen. Dat geeft mij best een goed gevoel.

Erg veel activiteiten kan ik met mijn zieke bronches nog niet ondernemen, en dus spendeer ik mijn tijd vooral met slapen, pjoeteren, vieze dingen ophoesten tot ik ervan moet kotsen en VITAYA kijken. Duhus mannelijke lezers, klik maar weg nu, want u heeft vitaya gelezen en u vindt vitaya toch per definitie stom en voor vrouwen, en ik wil dit postje helemaal misbruiken om met mijn sistas over deze gift van de televisiegod te palaveren.

Vitaya is geweldig.
Vanonder mijn dekbed heb ik deze week al drie keer gezien hoe je brits op je bord tovert, een moord oplost in 48 uur en lade-onderverdelers maakt van cornflakesdozen. Ik heb al een beetje triest zitten wezen om baby’s die doodgaan op de spoed, ik ben helemaal weg van de serie waarin een familie een begrafenisonderneming runt en ik leef altijd heel erg mee met de koppels die een oeroud kasteel in de onderwereld van Hongarije kopen en daar dan een bed en breakfast uit willen beeldhouwen samen met hongaarse werkmensen die geen zak van hun instructies verstaan. Love it! Geef de mens die deze programma’s liet aankopen een standbeeld!

Wat mijn geliefde en andere mensen met een penis ook mogen beweren: Vitaya is ÈÈn van de beste zenders around, en krijgt veel te weinig credit. Noem mij ÈÈn andere zender die zijn doelgroep op zo een geweldige manier geeft wat het nodig heeft bij zieke en betere dagen, en ik draag de rest van de week een Niecy Nash-bloem in mijn haar. With pride, girls!

Reacties

 1. Ze zouden beter Discovery Channel terug geven in plaats van dingen als “Actua TV” en al.

  Vitaya is trouwens het slechtste wat er momenteel op de kabel zit. Samen met VijfTV.

 2. Oeh, weet je wat ook heerlijk is om te kijken als je lam voor pampus ligt? BBC! Tot een uurtje of 13u BBC1 en daarna BBC2 (soms). Veilingprogramma’s, huizen kopen, verbouwen, winkelen, opleuken…. Heerlijk allemaal!

 3. mamie

  ik vind vitaya ook de max . tis niet om er al je andere zenders voor op te geven maar als er vroeger niks was op tv dan was er ook niks, nu is er Vitaya
  zowat iedere man zegt dat het stomme televisie is maar het is toch algemeen geweten en gezwegen dat mannen de vrouwen totaal niet begrijpen wegens te weinig hersencellen naar men zegt ;)

 4. Ik heb een penis en vind Vitaya lauk. Wat nu? :(

  Alleen die kookprogramma’s verdienen een pijnlijke trage dood! >:-[

  En someone alert me als de aflevering waarin de vrouw de huisherinrichting van Niecy’s team kotslelijk vindt, herhaald wordt! Dan neem ik het zo helemaal op!

 5. lilith

  Uhuhrz, want mijn teerbeminde vergeet er wel altijd bij te vertellen dat hij altijd meekijkt naar Debbie Travis, ook al zegt hij er altijd lelijke dingen over.

  Macho’s zijn het, all of them! :aah:

 6. Hahaha…Nico en ik kijken vaak naar Vitaya en volgens zijn laatste check-up heeft ie ook iets tussen de benen hangen :)
  Beats al de crappy programma’s dat ze de laatste tijd op tv tonen (paradise island for instance *aah*)

 7. Victorvw

  Hallo, nog een penisdrager die Vitaya wel weet te pruimen.Heb je daar van terug?
  Het enige minpunt zijn de eeuwige herhalingen. Alle programma’s zijn zes maanden geleden al eens uitgezonden, twaalf maanden geleden ook al eens, achttien maanden ….
  Maar in dat bedje zijn wel meer (allemaal?) zenders ziek.

 8. Vitaya is idd de enige 24/7 zender die de moeite waard is. Ideaal alternatief voor de stomme sms-games als je in het weekend laat thuiskomt. En Arnout heeft daar een punt over BBC1 voor 13 uur.

  Mijn teerbeminde heeft bij Vitaya ZAAGTV ingetypt op de plaats waar je de naam van de zender moet ingeven als je je tv programmeert. Dus telkens ik nu naar Vitaya zap, verschijnt er ‘ZAAGTV’ in grote groene letters in de rechterbovenhoek van de tv… Maar stiekum, heel stiekum, kijkt hij er ook naar als hij alleen thuis is. Want als ik de tv opzet als ik thuiskom, springt automatisch de laatst bekeken zender op, en dat is meestal Vitaya… Ontmaskerd, darrrrling!!

 9. ishku

  Ik persoonlijk haal mijn hartje op bij de herhalingen van Road To Avonlea. Mijn zus en ik zagen dat vroeger zÛ graag :)

  En Nigella Williams (ofzo) is zo een te bewonderen vrouw, vind ik. Enja, de 24 uurs-homocides, Bridezilla, Beroemd en Berucht, Niecy Nash, Debbie Travis and the Coopersmith of it awlll!

  M-m!

 10. You got it, Lilith, Vitaya rocks! Voor mij mag er ook nog WijfTV bij, hier in huis kijkt iederÈÈn ernaar, ook die met een penis(je) (dat laatste gaat over mijn 3-jarige, de rest zou nogal beledigd zijn)!

 11. Vijftv is dan net weer te flauw afgekookt.
  Wat een rip-off maat. Ongelooflijk veel programma’s die ÛÛk al 20 keer op Vitaya te zien waren en dan de zeemzoeterigheid of it all. Alleen al uit prncipe kijk ik er niet naar.

 12. lilith

  Ze heet Nigella Lawson, en ze maakt koken weer aantrekkelijk. 8)

  Vijf tv vind ik ook heel wat minder. Het is zo’n beetje de libelle van de vrouwenzenders, met al hun stomme talkshows die nergens over gaan en al. Ik was eerst bang dat ze vitaya erdoor gingen vervangen, en mijn boos spandoek was al helemaal klaar, maar gelukkig was het alleen maar discovery channel. :D

 13. Hey, ik kijk alleen naar Debbie Travis om met mijn ogen te rollen!

  Krullekes op de badkamermuur stempelen :roll:

  En die Nigalla die ishku wil zeggen dan. Wat is dat? De mooi en medogenloos van de kookprogramma’s? Als je als onwetende zapper op dat programma uitkomt duurt het 10 minuten voor je doorhebt dat het een kookprogramma is in plaats van een reclame voor kleurshampoo.

 14. Hooch

  Nigella, Rick Stein en andere homicides, al wat je wil, I love them :-)

  Maar die Niecy Nash, daar krijg ik het van…
  “Wellll giirrrrrllllll, we arrrreee gonna cleeeaaaan your hoooouse, yeahhhhh!”

  *loopt de horizon tegemoet, de handen om het hoofd geklemd*

 15. Kim

  Nigella maakt ook een hele ham in cola… in de oven…

  Vijftv heeft me een Sex and the City verslaving bezorgt. De first wave van dat programma was enkele jaren terug maar dat had ik blijkbaar gemist.

  Veel beterschap btw :)

 16. Brinne

  Alraaaaight, vitaya kicks ass! Debbie Travis is m’n persoonlijke ‘vitaya-heldin’, go Debbie go! En Voor mijn crime solving honger graag een bakje van de eerste 48 uur met Xtra mayonaise, finger lickin’ good!

 17. Debby

  zou je dat van die cornflakesdozen eens kunnen uitleggen, ik kan het gebruiken in mijn eindwerk over ‘interieurdesign met oude rommel’ of zenden ze dat nog 500 keer uit op vitaya?

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>