lilith en de brief uit Amerika

enveloppe.jpgMet een hoofd dat nog nabonkt van een uurtje kerstshoppen wandel ik de gang van ons appartementsblok in, richting brievenbussen. In mijn tas twee doosjes haarkleuringsmiddel, een flacon van mijn lievelingsparfum en een nieuwe bh. Ik vind: tijdens de kerst mag je jezelf wel eens belonen voor het jaar dat was. (lees: je voornemen om twee bh’s te kopen, en dan uiteindelijk stranden bij ÈÈn bh die drie keer zo duur blijkt als wat je van plan was uit te geven aan de twee bh’s samen. Omdat je even vergeten was dat je geen standaard cup-maat hebt, en dus gedoemd bent om astronomische bedragen neer te tellen voor een kledingstuk dat zo goed als niemand ziet. Hebben alle vrouwen die hun borsten laten vergroten daar wel al eens bij stilgestaan? Ik dacht het niet. Maar het is wel een schoontje!)

Ik zie een enorme envelop liggen en vloek binnensmonds omdat iedereen altijd enorme enveloppen krijgt en ik alleen rekeningen. Tot ik mijn naam op de envelop zie staan. De envelop is zodanig enorm dat ik er met een beetje moeite zelfs een gewatteerde bh uit zou kunnen knippen. En hij komt uit Amerika, dat zie ik ook. Er schieten honderd spannende scenario’s door mijn hoofd, want ik heb niks besteld ofzo en ik herinner me niks dat met enveloppen en Amerika te maken heeft.

Willeuh jullie et echt weejteuh?

book_2_kl.jpg

Een boek voor dummies, uhuh.

book_kl.jpg

En kent u deze nog?

Er zat wel geen brief bij, maar al de rest is waar!

Reacties

  1. heb me ook net laten verleiden tot de aankoop van een primadonnaatje. inderdaad niet goedkoop, spijtig genoeg.
    en proficiat met je foto. heel prachtig.

  2. Jawel, ik heb een jaar geleden eens een mailtje gekregen en een fax moeten versturen en dat was ik al helemaal vergeten, tot nu. (y)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>