dingen waar ik nu al enorm naar uitkijk

tea.jpg
 • geen koude wind meer, maar warme
 • de eerste keer door de stad wandelen zonder jas aan
 • ’s morgens al ruiken dat het een warme dag wordt
 • slapen met het raam open, en gewekt worden door hyperactief kwetterende vogeltjes
 • niet donker voor tien uur
 • Lipton Ice-Tea op een terrasje with a view
 • fruitsla

Reacties

 1. ishku

  Hrrhhrrrh.

  Ik kijk uit naar het moment dat je ruikt dat het lente wordt en de botten op springen staan. Mmm, lente. I bÛw to lente, kan ik wel zeggen.

 2. Past Lipton Ice Tea wel in GLEEEDI2006? Ik weer alvast de suiker uit mijn koffie sinds gisteren, voor mijn persoonlijke GLEEEDI…

  En om nog even mijn reputatie als off-topic reageerder eer aan te doen: is schijven een werkwoord? Bedoel je niet slijpen (met een slijpschijf dan uiteraard…)? Of heb ik het weer totaal verkeerd begrepen?

 3. Er bestaat een light-versie van, gelukkig. Anders zou ik zware zonden plegen, want ik kan geen terrasje doen zonder.

  En wat dat slijpen betreft: geen idee, ik zeg eigenlijk maar wat, maar het was met een slijpschijf, ja. :)

 4. Lipton Ice Tea op een terrasje, maar dan wel zo’n 33 cl glas, mÈt ijsblokjes Èn citroen! En dood aan alle cafÈbazen die volgens hun kaart ice-tea verkopen, en dan met zo’n walgelijke aldi-ice-tea op de proppen komen. Want laat ÈÈn ding duidelijk zijn: al die cola rip-offs kan ik best mee leven, maar van Lipton Ice Tea moeten ze met hun fikken afblijven!

 5. anais

  Volgens mij is het bij wet verboden om in januari al over de lente/zomer te beginnen. Net zoals Sinterklaas maar op 12 november mag komen. Of zoiets.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>