overpeinzingen bij de eerste eurosong preselecties

Hoe-Zo!-Bart-Peeters-bio-1.jpg

 • way back when, toen Brahim nog meedeed in Idool, praatte hij inderdaad een beetje vreemd. Maar wanneer is hij van een beetje vreemd naar onverstaanbaar tanden-op-elkaar-hollands-met-een-arabisch accent gegaan?
 • Johnny Logan inhuren om in de jury van de songfestival-preselecties te zetelen is op zich geen slecht idee. Johnny Logan inhuren en hem om de drie seconden onderbreken voor een overenthousiaste vertaling van Bart Peeters zou strafbaar moeten zijn in alle provincies
 • Bart Peeters voor om het even welke tv-klus inhuren had trouwens al jaren strafbaar moeten zijn. Ben ik echt de enige die heel dat “iekiekiek”, “wawawat”-gedoe al beu is sinds de Droomfabriek?
 • heel sympa hoor, om de dochtertjes van Jan Leyers een kansje te geven op tv, en ik ben er zeker van dat ze erg trots zijn dat ze on national television komen en all, maar hun rubriekje haalt alle vaart uit een op zich al veel te trage show
 • Fantoom had hun nummer gepikt van een nummer van op de tweede cassette van Clouseau. Het hunne heette “Hier sta ik”, bij Clouseau was het als ik me niet vergis “Hier ben ik”. Iemand met tijd: kijk het na!
 • Katherine is toch een overweldigend knap ding, en mag voor mij om die reden door. En ook omdat er niks anders tussen zat dat het doorgaan waard was. Ik blijf wachten op Belle Perez

Reacties

 1. ishku

  Als je me zoekt.
  Hier ben iiik.

  Lalala langs de straten?

  Maar het is en blijft het meest entertainende van de godganse avond. En ik vond dat die ganse jury vÈÈl te streng was voor die mannen. I mean, dan moesten ze Vanessa met de grond gelijk gemaakt hebben. (wat ook wel een beetje gebeurd is, maswat.)

 2. volledig mee eens…
  de meeste vn die mensen zijn echt slecht!
  en dan vragen wij ons af wat ze voor die voor rondes allemaal afgewezen hebben, vn die 10000 casetjes die binnen komen..

 3. Carreet

  Katherine was goed, maar ze moet haar nummer wat veranderen.
  Want wat ze nu had, was je ook al beu na 1 minuut

 4. Ik heb de eerste 2 liedjes gezien en ook al waren die 2 slecht, het is vooral door MC “Make some noise” Peeters dat ik weggelopen ben. Zeker nadat hij lik een schaap achter Sonny O’Brien stond te springen. BlËËËË blËËË…. BL»»»»»»»»!!

 5. kaateke

  Ik ben gewoon in slaap gevallen, echtebiechtewaarheid.
  Maar kunnen we niet gewoon urban trad sturen, die zingen in een taal die niet bestaat, dus we kunnen al geen klachten krijgen over slecht Engels.
  Trouwens herinneren jullie nog dat mens van ÈÈn of ander oostblokland van vorig jaar. Hare rijke maffiavent had haar een plaatske in het eurosongfestival gekocht. Vals dat die zong, in een onverstaanbare taal die voor engels moest doorgaan, gelachen …

 6. Min of meer met opzet vergeten te kijken, duidelijk niets gemist. Collega is een beetje bezig met Fantoom – Nummer klonk in zijn auto alleszins niet slecht een maand geleden. Otherwise.. don’t know, don’t care.. Nicole en Hugo for presidents !

 7. kaateke

  Dat is een gedacht, Nicole en Hugo!
  Nee serieus, ze zijn toch ruimschoots aan bod gekomen in die speciale show rond eurosong.
  In iedere categorie kwamen ze voor, dus herkenning bij de kijkers en stemmers …
  Ze mogen zelfs hun paarse pakjes aandoen!

 8. hadewig

  over brahim’s weird accent: lang geleden (pre-idool dus) zat ik naast hem op een intiem kersfeestje bij mijn beminde ex-schoonfamilie.

  Toen sprak hij nog vlot Torhouts wat zijn moerstaal is (by the way hij kan geen letter Arabisch lezen noch schijven noch spreken).

  Even ter verduidelijking, het is blijkbaar hip de allochtone kaart uit te spelen
  !

 9. Fan Toon

  Er stond vandaag een reactie in de krant van Kris Wauters. Hij vond Fantoom het beste van de avond en geen plagiaat…

 10. bartje

  Ik heb maar stukken en brokken gehoord. Van Brahim ben ik gaan lopen, en voor de rest heb ik eigenlijk alleen maar Fantoom gehoord. Ik vond die mannen niet slecht, maar ik ben wellicht bevooroordeeld (ik ken de zanger van “de CM”)

 11. Mitchelleke

  Zeg ik em nu is een vraagske, wanneer was de eerste eurosongfestival ooit ? het is eent aak voor school, en aangezien dat het ier de passie is :D :P

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>