lilith gaat valsspelen

body-shop.jpgNooit eerder had ik zo’n behoefte aan zon, en zelfs nog veel meer aan warmte. Vreemd als je denkt dat de winter vorig jaar maar midden december begon, en dus eigenlijk nog niet eens twee maand bezig is, maar ik kan het niet helpen. Ik ben mijn jas beu, en de koude wind die er toch altijd onderkruipt. Ik wil van mijn immer tranende ogen af, en ik vind geen enkele sjaal meer in mijn kast die me niet tegensteekt, hoe kleurrijk hij ook moge zijn.

Ik hunker zodanig naar de lente in alle geuren en kleuren dat ik een radicale beslissing heb genomen. Als ik vijf kilo ben afgevallen (wat toch echt wel elk moment staat te gebeuren) haal ik een flesje van de geur in huis die ik al vijf jaar associeer met zon. Het is eigenlijk een beetje valsspelen, ik weet het, maar ÈÈn dezer dagen snel ik naar de Bodyshop om mijn jaarlijkse lenteportie White Musk Bodylotion.

Reacties

  1. En als je me nu wilt excuseren: ik zou niet graag hebben dat mensen via Google te weten komen dat ik graag het voorvocht van muskusratten over mijn lichaam smeer.

    *fluistert* kloteweblog.

  2. Lap, Ishkut, nu is heel mijn verhaal niet meer spectaculair :(

    Nee, in feite was die white musk mannenparfum omdat de geur vrouwen aantrekt, maar aangezien alleen vrouwen het parfum kochten hebben ze maar hun doelgroep veranderd ..

    That’s it :|

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>