Funky Food Reviews

foodreviews.jpgEr zijn een paar voordelen verbonden aan weblogger zijn. Ik kan er nu niet direct opkomen, maar er moeten er zijn, want anders zou iemand als ondergetekende het geen jaren volhouden zonder ervoor betaald te worden.

Het wordt allemaal nog leuker nu de reclamewereld het fenomeen bloggen heeft ontdekt en in weblogs een mogelijkheid ziet om nieuwe producten enige ruchtbaarheid te geven. Geen slecht idee, vind ik persoonlijk, want als het gaat om nieuwe dingen proeven ben ik altijd al een enthousiasteling geweest (zie mijn kledingmaat, nvdr.).

Dus toen de mensen van Fanta/Ogilvy mij begin deze week vroegen of ze mij een geheim pakje uit Bangkok mochten opsturen moest ik welgeteld niet nadenken, en toen het vanmorgen afgeleverd werd had ik meteen een geweldig excuus om het ooit doodgebloede “Fromfrats Funky Food-reviews” vanonder het internetstof te halen.

fanta_kl.jpg

Binnenkort wordt Fanta Mango ook op u afgevuurd, en als u nu al wil weten hoe het goedje smaakt, dan gaat u best op de smaakpapillen van uw goede vriendin lilith af, via diezelfde Fromfrats Funky Food-reviews dus.

Reacties

 1. er zat toch niet werkelijk maar ÈÈn blikje in dat pak? moet nogal heen en weer gerold zijn, en pretttttty zielig van Ogilvy om er maar ÈÈntje te sturen dan :)

 2. En komt er ook nog een review van de nieuwe Leffe en de nieuwe Jupiler?

  btw: persoonlijk had dit voor mij Sweet Citrus mogen heten. Maar ik heb gezien dat er nog eentje aankomt met 60% meer suiker in dan wij gewoon zijn :)

 3. Fanta Mango!
  Mijn levens-elixer uit Berlijn!

  Daar hadden ze het zo’n 4 jaar geleden al eens, maar nooit op de Nederlandse markt verkrijgbaar geweest. Het blikje zag er overigens wel heel anders uit: geel met veel groen en een tikje blauw.

  Ik vond het toen heerlijk smaken. (In Berlijn hadden ze overigens sowieso meer Fanta-smaken.) Benieuwd of dit er toch een beetje op lijkt. Alvast een voorzichtig Hoera!

 4. In Oostende is er een frietkot die lik kweenie hoeveel smaken Fanta in de frigo staan heeft. Mandarijn, Mango, Frambozen… En daarop allemaal vreemde en vooral oncijferbare taaltjes die uitleggen wa er allemaal in zit. Ik vraag me af hoe zij dat invoeren.

 5. CornÈ

  Ik hield van de funky food reviews, hopelijk blijf je deze keer wel nieuwe posten, niet like de vorige keer dat je die site onder het stof haalde.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>