Feverrrr!

Carnivale.jpgIk, die vroeger bij hoge koorts gemiddeld zo’n 37,4 graden liet optekenen, ben de laatste tijd records aan het breken.

Het laatste jaar krijg ik heuse koortsaanvallen die ervoor zorgen dat diegene die naast mij slaapt het gevoel krijgt dat hij net uit een vliegtuig gestapt is op het kokend hete vliegveld van Barcelona. Bij momenten slaat mijn stem over naar een heesheid waarop Sarah Bettens pokkejaloers zou zijn, en in bad doe ik weer de truc met de aureool van heetheid terwijl ikzelf ijs en ijskoud heb. Kippenvel in een warm bad, het blijft een fenomeen waar ik met open mond naar kan staren. Voor de rest zie ik er vooral uit als de vrouw van David de Kabouter wat blozende wangen betreft, en zegt alles aan mijn “klam”.

Volgens de dokter zegt alles aan mij dan weer “angine”, en dat heeft allemaal ÈÈn groot voordeel: ik heb net de tijd gehad om de eerste twee afleveringen van Carnivale uit te checken vanuit mijn ziekbed. En dat smaakt serieus naar meer!

Reacties

  1. Vrouw Holle

    Ik weet alles van angines…. tot en met handdoeken op het hoofdkussen omdat ik met de beste wil van de wereld niet meer kan slikken zonder te sterven van pijn. Hopelijk ben je er weer gauw bovenop!

  2. Ha! Carnivale! Super dat je er ook aan begonnen bent. Dan heb ik tenminste iemand om er over te klappen enzo … want vergis u niet: Carnivale is de bÈste serie die ik al op televisie gezien heb. Jaja, beter dan Lost enzo … het tempo ligt soms wat traag, maar er is enorm veel oog voor details en uitwerking van de personages.

    Wist je trouwens dat de makers alle meubilair en decorstukken hebben gekocht via antiekveilingen en eBay enzo … quasi alles wat je ziet is authentiek materiaal uit die periode. Dat alleen al maakt de serie fantastisch!

    Dat, en Brother Justin ofcourse!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>