de VT4-omroepster ate my balls

chimpanzee-thinking.jpgU zult mij niet vertellen dat ik de enige was die zich gisteren heeft drukgemaakt over het feit dat de VT4-omroepster heel de pointe van de LOST-aflevering al in de aankondiging had gestoken.

Blondine van het moment: “Suun ies zwenger. Vreemd, went ze kon niet zwenger worden. Ies ze vreemdgegaan, of ies er iets vreemds gaande op het eiland?”

Geweldig is dat, als je weet dat Sun maar zwanger bleek in de laatste tien minuten van LOST, en het allemaal veel fijner was geweest als ik dat nog niet had geweten.

Rees bij ons dan weer de vraag: omroepsters, waarvoor zijn die eigenlijk nodig? En vooral: is dat iets typische Vlaams? Ik kan me geen Nederlandse of Franse missen voor de geest halen die hun mond voorbijpraten voor elk programma, eigenlijk.

Reacties

 1. severine

  Chance da ik da niet gezien had, ik was juist uit mijn bad en had me juist knus gezet met een hele lading fruit als er verscheen, zo dadelijk LOST. :-)

 2. Aaaarrgh!
  Wij lopen hier achter met Lost en nou heb je dus gewoon een Big Thing verklapt! Je bent geen haar beter dan die omroepster..! Hmmpf…

  *gaat in een hoekje zitten mokken*

 3. Saskaya

  Verdomme ja! Razend was ik! En mijn vriendje maar lachen, want die kwam pas binnengewandeld op het moment dat blondie dearest haar mond wijselijk alweer gesloten had

 4. @webkim: maar stiekem kon je het eigenlijk gewoon niet laten om verder te lezen na “drukgemaakt over het feit dat de VT4-omroepster heel de pointe van de LOST-aflevering al in de aankondiging had gestoken.” Meer kon ik echt niet doen. :)

 5. malder

  Omroepsters zijn net zo Vlaams als nieuwjaarsbrieven. Ik denk wel dat ze op Nederland ooit bestaan hebben, maar die zijn al een tijd afgevoerd.

 6. My first time here.
  Meid, jij schrijft als een trein. Wat the f**.
  Je houdt van Vitaya, van ‘de flair’ (droomde er vroeger van om erin te schrijven), haat de blonde delmissen die de clou van het verhaal verklappen omdat zij die zelf al na 3 nanoseconden vergeten en dat ook ook van ons denken, gebruikt van die grappige spreektaaluitroepen. Je moet wel ÈÈn van mijn multipele persoonlijkheden zijn.
  Seriously: je stijl, hoe je denkt, wat je schrijft. I LOOOVVE IT.

  Een nieuwe fan!

  PS : ook gek van LOST?

 7. Jep, bestonden wel in NL, nu alleen nog van die trailertjes. Waarin ze ook veel kunnen verklappen, daar niet van.. Op VT4 laten ze zowel al de halve film zien in de trailers, ook zoiets. En die omroepster….ik zat dus ook boos voor de tv, afvoeren!

 8. Mijn lief en ik ergeren ons daar al een tijdje aan. De omroepsters staan hier altijd op mute. Of we beginnen spontaan alletwee heel erg hard te zingen. :-)

 9. ine

  hmm vooral vt4 vind ik dat zo.
  heb het bij deze doorgegeven aan een vriend die de omroepsters filmt…

  (en tussen haakjes, hij probeert ze het iedere keer opnieuw af te leren…)

 10. Omroepsters zijn hier al jaren niet meer en volgens mij is dat maar goed ook, als ik het zo lees. :-)

 11. Aaaarg, sluit me helemaal bij Webkim aan.
  Verwachtte absoluut niet dat jij die pointe ÛÛk zou gaan vertellen. Onvergeeflijk. Een doodzonde.
  De DVD-box is nog niet eens uit en ik weet al wat er gaat gebeuren!

  Burp!
  -*-neemt nog een biertje-*-

 12. Ja die omroepsters hebben ze in NL inderdaad wijselijk afgeschaft een paar jaar geleden.
  Zou je als omroepster trouwens alle afleveringen van LOST e.d. al vooruit mogen bekijken ?? Heeft dat beroep toch nog positieve kanten.

 13. Weet je wat ik vervelend vind? Als ik op Canvas eens een film kijk (en die heeft soms wel fatsoenlijke films dus dat gebeurt zo af en toe), en dat dan die kale kerel eerst de hele film gaat bespreken! Aaargh! Ik weet niet hoe ‘ie heet maar hij verdient een dikke schop achter z’n achterste!

 14. De Vlaamse Sierteven, zoals Luc de Vos ze ooit noemde op Studio Brussel, ten tijde van Rap-Klap! en zo.
  Ik ken er 2 persoonlijk goed, en weet je, als ik een sms stuur met een zin als “Geniet van het weer, want voor je het weet is het weer weer geen weer”, dan mag je er donder op zeggen dat je het nog die avond hoort.
  Maar kijkt er eigenlijk iemand naar die regenachtige dingen als Lost?

 15. Niets evenaart Pascale Jambers’ wapenfeiten. Ik herinner me de introductie die ze ooit in het begin van haar carriere voor een James Bond film maakte. Dat duurde verdomme tien minuten!!! Tien tergend lange minuten! “En dan doet James Bond dat, en dan plots gebeurt er dat, maar dat was buiten James Bond gerekend die vervolgens dat deed, en uiteindelijk is er een grote finale op de Golden Gate Bridge in Los Angeles waar James Bond dat doet met de slechterik.” Bedankt, Pascale!

 16. k@v@!

  En toch wel… bij franstaligen, maar dan alleen op de commerciÎle zenders RTL, heb je al de franstalige blonde missen … zoals Julie Taton, en die andere Sandrine weet ik veel…
  De ene is nog slimmer als de andere …
  Nee, maar eerlijk gezegd, tv-omroepster is echt waar, een nutteloze job !!

 17. Ze zouden die omroepsters beter allemaal in dat zwembad steken. Der zitten er al een paar in, die tonen ze dan samen met dat logo van VT4. No more mercy, kieper ze er allemaal in. Dan kunnen ze ‘blubben’ zoveel ze willen.

 18. emmie

  Ja de afloop vertellen, hoe durven ze! Dat is zoals vorig jaar toen ze op het vrt radionieuws wilden melden dat de geweldig spannende film ‘Flightplan’ in premiËre ging en vervolgens de hele clue verklapten… Door de boze reacties hebben ze het er gelukkig uitgehaald voor het volgende nieuws maar voor mij was de film natuurlijk al verpest…

 19. Ik zat met een hoop vrienden te kijken naar Lost toen die blonde bimbo dat zei…

  Blijkbaar was ik de enige die me daar mateloos aan ergerde…. grrrrrr

  over no brains gesproken…

 20. emma

  oja men heeft de omroepsters enkele jaren in nl van de buis gehaald omdat het de publieke omroepen toen moesten bezuinigen u moet wete elke omroepzuil ( tros avro kro eo ncrv vara en nog enkele ) hadden +- 3 omroepsters. dat was zo voor de mensen gemakkelijk om te wete naar welke omroepzuil het programa gemaakt of uitgezonden .

 21. emma

  oja men heeft de omroepsters enkele jaren in nl van de buis gehaald omdat het de publieke omroepen toen moesten bezuinigen u moet wete elke omroepzuil ( tros avro kro eo ncrv vara en nog enkele ) hadden +- 3 omroepsters. dat was zo voor de mensen gemakkelijk om te wete naar welke omroepzuil het programa gemaakt of uitgezonden .

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>