eeeey, big spendah!

moolah.jpgAll is quiet on the cribian front, maar ik heb het dan ook geweldig druk.

Weekendjes en bij momenten feestdagen doorwerken zo druk! Ik weet het, complete and utter madness, maar ik weet wel zeker dat men mij aan de hemelpoort rijkelijk zal belonen voor zoveel arbeidsethos en plichtsgetrouw getokkel op mijn keyboard.

En aangezien dat hoogst waarschijnlijk nog wel even duurt ga ik deze week gewoon schandalig veel moolah uitgeven op Èn het boekenfestijn, Èn het scrapbookweekend.

Dit alles volledig ter compensatie van het feit dat ik nu achter mijn mac zit in plaats van op een zonovergoten terras met een Lipton Ice Tea binnen handbereik.

Reacties

 1. Tom

  Dag lil, ik ga zaterdag. Ik zal diegene zijn die een veel te grote stapel boeken met zich meezeult.

 2. Ooooh, het Boekenfestijn. I love it. Overigens, je link naar het Boekenfestijn werkt niet.

  Maar nogmaals, het Boekenfestijn, een van de betere dagen/weekends van het jaar!

 3. De link is hersteld. :)

  Ik ben nog nooit geweest naar dat boekenfestijn, maar ik hoor alleen maar goede dingen en ik ga er straks heen, naar de voorverkoop en alles. Yay!

 4. offtopic: hoe zit het met je GLEEDI? (Of waren het drie E’s? Ik herinner het me niet meer). Ik wil nog eens zo’n grijs postje…

 5. Er zijn geen grijze postjes meer omdat er binnenkort een betrekkelijk lang grijs postje komt om dat uit te leggen. :)

  Ik ben dus een beetje aan het opsparen voor dat moment, maar het wordt zeker allemaal vervolgd.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>