stinkertjes

stank.jpgEerst verdacht ik de kassamadam in het Kruidvat ervan over een ongelooflijk onaangename ademgeur te beschikken. Toen we het Kruidvat uitwaren klaagde ik tegen Youri over de vieze geur die uit de Colruyt kwam, en dat dat toch eigenlijk niet kon voor een winkel die eten verkocht, zo’n lijkgeur. Maar toen we de Colruyt al lang voorbij waren en ik de geur bleef ruiken begon ik te twijfelen.

Was ik het? Ik had net een hele dag besteed aan het schilderen van de gang, en net voor ik vertrok had ik nog wat verf afgebrand van de deurposten, maar kon ik daar zo erg van stinken? Ik had juist nog een verse trui aangedaan. In de Carrefour bleef het stinken, en ik werd helemaal ongemakkelijk. Ik bleef maar aan mijn trui en aan mijn t-shirt ruiken, maar die roken gewoon naar wasverzachter. En Youri rook ook gewoon lekker naar Youri.

Thuisgekomen in een misselijkmakende wolk van rotte eieren en lijken vonden Youri en ik de boosdoeners.
Ik had alle opties overlopen, maar dat het het plastiek van mijn net aangekocht lieflijk bloemetjessetje uit het Kruidvat bleek te zijn bracht me toch even compleet van mijn melk.

blomtje_kl.jpg

Reacties

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>