blogukkie

ukkiemoon.jpgZwangerschappen volgen in blogland vind ik persoonlijk altijd leuk, maar aangezien ik Lien en Koen van sunnymoon.be ook nog eens zeer fijne mensen vind surfte ik al enkele dagen vol spanning naar hun blog. En ja hoor, vanmorgen vulde het geboortenieuws de rss-lezer: ukkiemoon blijkt een uit de kluiten gewassen meisje te zijn van meer dan vier kilo en half, en gaat vanaf nu door het leven als AnaÔs.

Tales from the crib wenst mamamoon en papamoon dan ook alle succes van de wereld.

Hoera!

Reacties

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>