Ik maak het goed, yes yes

joyce2.jpgIk ben niet alleen geopereerd, ik blog ook nog eens vanuit onze nieuwe crib waarin we deze avond voor de eerste keer zullen slapen en alles. Van nieuwe plotwendingen gesproken, maat!

Om het kort te houden (de langere versie krijgen jullie morgen ofzo): vijf dagen kliniek is niet alles bij dagen van dertig graden, de operatie zelf viel uiteindelijk beter mee dan ik had gevreesd, ik ben sinds de operatiedag al vier (!) kilo tweehonderd gram afgevallen (reactie van mama lilith: “ey, ik moet daar een maand serieus voor regimen! :aah:”) en u moet mij echt beloven dat u mij een stamp in mijn strakke derriËre geeft als ik het ooit nog eens in mijn hoofd haal om een tweepersoonskamer te vragen met optie ruftende bejaarden. Het moet een beetje serieus blijven ook, nietwaar. :)

Welkom terug, ikzelf!

Reacties

  1. anais

    Jeej! Bejaarden, jij? Dat hebben ze zeker opzettelijk gedaan :-) Ik hoop dat je je snel tiptop voelt!

  2. He, dat deden ze bij mij na mijn kaakoperatie ook. Ze stopten mij bij een bejaarde vrouw die zo goed als doof was waardoor ik me enkel via knikjes kon verstaanbaar maken. Ik denk dat ze zo beter controle over de patiÎnten houden, verdeel en heers, geen pyamafeestjes en dergelijke :-)

    Sterkte !

  3. Maandag op de wachtkamer inwendige dinges zat ik net te denken: ik was hier al vijf keer, en nog nooit iemand onder de 55 gezien…

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>