lilith maakt het goed

surgeon.jpgDeze morgen vertrok lilith om acht uur richting operatiezaal om rond ÈÈn uur al terug op haar kamer te arriveren. Zeer moe, dat wel, maar van postoperatieve misselijkheid had ze weinig last. Daarnet werd ze verlost van haar maagsonde, en morgen mag ze zelfs al de gangen onveilig maken op haar verplichte wandeling. Juicht!

Youri

Reacties

 1. Nice

  JOEPIE DE POEPIE ! Wens haar voor mij ook een vlot herstel toe ;o)
  Dikke kusss

 2. Wauw ik ben heel blij voor jullie, hopelijk blijft alles zo vlot verlopen! Ik heb vrijdag ook een operatiebezoek gehad om mij te laten ontdoen van mijn wijsheidstanden. Wel iets minder gigantisch natuurlijk :) Girl, you can do it, tis eventjes afzien en dan heerlijk gelukig en gezond rondflaneren!

 3. kopop

  oetjundergoeddÈ

  TFTC-vermelding in de weekendkrant van de standaard gezien?

 4. Thanx for the update..

  @ Lilith: ik was zelf buiten proporties(er stond 85 op de weegschaal terwijl ik amper 1m67 meet. 2 jaar geleden viel ik op korte tijd zo’n 20 kilo af, maar achteraf kwam het er weer lekker bij en zat ik opnieuw op 75. Heb mezelf sindsdien (10 maand ondertussen) op dieet gezet.
  Ik was nog niet ver genoeg heen voor zo’n operatie en ik ben er ook ernorm bang van.
  Maar ik zou het ongetwijfeld doen als ik de verkeerde weg weer op ga.

  Het is bij ons echt erfelijk: ofwel let je je hele leven als een gek op je eten (bijna obesessief) ofwel verdik je tot het ongezonde af.

  tja, ik kan het nog zelf onder controle houdne nu, maar ik weet dat sommigen zelfs dat geluk niet hebben..

 5. tom

  flair over maagverkleiningen, aangezien uw madame een selfproclaimde flairlezeres is: kopen die handel Youri!
  fout dat ik dit weet he, maar de vriendin kwam er net mee toe (en er zit zelfs een armband bij, jawel jawel)

 6. kopop

  @youri

  In DS der Letteren

  quote

  Dit soort blogs leunt al dichter aan bij de zogenaamde lifelogs . Een van onze favorieten in dat genre is Tales from the Crib , een weblog van een jonge vrouw die haar weg zoekt als freelance journaliste. Fraai vormgegeven – iets waar het bij andere sites nogal aan mangelt – en goed geschreven – wat in veel andere gevallen ook al tegenvalt. De dagelijkse dosis chicklit op Tales from the Crib is geen grootse literatuur, het zijn verhalen die uit het leven gegrepen zijn en die de doorsnee dagboekvertelsels – ,,deze morgen twee boterhammen met choco gegeten” – overstijgen. De aantrekkingskracht van lifelogs, die vaak een hoog soapgehalte hebben, schuilt voor een groot deel in het voyeuristisch genot dat ze hun lezers verschaffen.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>