motiverend

lastforsports.jpgVerhuizen en in dezelfde periode een serieuze operatie moeten ondergaan mag dan wel niet altijd de ideale situatie zijn, toch zorgt het voor leuke combinaties. Toen ik deze namiddag al mijn kleren in de versgemaakte kleerkast aan het leggen was, bijvoorbeeld. Meer dan twintig broeken in zes verschillende maten, een massa truien en t-shirts in wel honderd kleurtjes liggen ondertussen in drie mooie stapeltjes te wachten: nu, heel binnenkort en volgend jaar.

Reacties

  1. Ik ken het fenomeen.. heb ook vier maten kleding in mijn kleerkast liggen.. het enigste verschil is dat ik in de twee kleinste maten niet vlug zal inkunnen :)

    Maar alleszinds leuk voor jou!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>