zoete overwinning

knar.jpgU herinnert zich vast nog het kuthuurderskoppel dat ons via het terugeisen van een deel van de waarborg arm probeerde te maken. Groot was onze vreugde toen wij net onze rekeningstand bekeken en de complete waarborg tot op het laatste centje terugbetaald zagen staan.

Er is geen enkele advocaat aan te pas gekomen, zelfs. Enkel een vakkundig opgestelde brief waarin werd gedreigd met huurdersbonden en rechtzaken en al. Ik heb het al gezegd en ik zeg het again: mensen die altijd direct ja zeggen zijn grote mutns. En ik ben zo gigantisch content dat het kuthuurderskoppel deze zomer geen terrasjes zal kunnen doen op onze zuurverdiende kosten, u kunt het niet geloven.

Reacties

  1. kaateke

    Tip voor alle niet-eigenaars: wettelijk gezien moet de huurwaarborg geblokkeerd worden op een rekening op naam van de huurder.

  2. Ja maar, dat zijn dan van die typische schijnheilig lachende individuen die dan zeggen: ‘… och, ge moet daar niet voor naar de bank krossen, jong. We gaan dat zo wel regelen.’ En ge laat u vangen, want je bent blij dat je een huisje gevonden hebt en je bent bang dat ze het aan een ander geven.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>