gadgets are a girl’s best friend

epson_03.jpgOvergelukkig liep ik gisteren de Auchan uit met een grote doos in mijn armen. Met een smile die makkelijk van oor tot oor ging legde ik de doos op de achterbank van de auto, en verdrukte ik de gedachte om er even over te strelen. In de doos niets minder dan mijn zelfuitgeroepen verjaardagscadeautje: de Epson Picturemate 500.

De afgelopen weken heb ik, verstandige consument zijnde, de ene review na de andere gelezen, en op basis van die reviews was het klaar als een klontje: ik kon niet verder leven zonder de Epson Picturemate 500. Mijn voornemen om hem te vragen als kerstcadeautje veranderde plots in het geniale idee om hem voor mijn verjaardag te kopen, lichtjes ondersteund door een paar rijksdaalders van mijn ouders en grootouders. Toen ik ook nog eens op internet zag dat Auchan een korting van 50 euro gaf op mijn uitverkoren fotoprinter ging het plots snel: gisteren, zijnde tien dagen voor mijn verjaardag, printte mijn Epson Picturemate zijn eerste foto af. De kwaliteit overtrof mijn wildste verwachtingen, en de volgende uren heb ik verschillende malen gelukzalig gezucht om zoveel technologisch vernuft.

epson_02_kl.jpg

epson_kl.jpg

Ik bevind me momenteel nog in dezelfde roes als toen ik drie jaar geleden mijn iPod kreeg, of een paar maanden geleden nog mijn macbook. Diamanten zeggen mij dan weer niets, wegens te weinig knopjes en geen USB-aansluiting, vermoed ik.

Allez, bekijk hem, is hij niet de schattigste broodrooster look-a-like die jullie ooit hebben gezien?

Reacties

 1. kim

  Doet me eerder denken aan een beautycase dan aan een broodrooster.
  En nothing beats the shopping endorfines :)

 2. aaah knopjes. maar wat is dat tegenwoordig met hun minimale levensduur…
  but we totally love nieuwe draden, kabeltjes en aansluitinkjes; awoert aan de draadloosheid.

 3. @carreet: ik en mijn dierbare vinden dat ze niet te onderscheiden zijn van een gewone afdruk, plus dat je witte boordekes en pasfoto’s en al kan printen. (y)

  Maar als ik thuiskom zal ik speciaal voor jou een foto van een foto nemen.

 4. Goed gezien, Marre.

  Laat ik erbij vertellen dat dat geen teken van decadentie is, maar het eerste dat ik kon vinden toen de computer werd geÔnstalleerd.

 5. Carreet

  Phuh, in de Schlecker kan je ook witte boordjes laten drukken (voor nieten!)

  Maar ja, stiekem ben ik wel jaloers :)

 6. oooh, ik ben jaloers, jaloers zeg ik u.
  En mijn verjaardag is net voorbij, moederkesdag wordt wat moeilijk aangezien ik geen moeder ben, dju, dat wordt wachten tot kerstmis. ;-)

 7. Zelf eens 2 dagen met het modelleke kleiner gewerkt… super goeie foto’s maar ik vond dat ding ENORM traag… verder wel heel tevreden van!

 8. Oh wat hou ik oo van die knopjes … ik had ook graag een mac gekocht maar ventje die in de ict zit zij jomar daar hem ik de software ni voor zenne. Toen zag ik bij den vandenborre een schoon laptopke van sony maar 850 euro’s alle da was nu toch een koopke en zo schoon design ahum nee dus twas ne celeron bucht volgens ventje, .. uiteindelijk is’t nog een sony geworden (oef ja ik heb daar iets mee) maar geen breedbeeld wel een goed beeld en een pentium erin, t’is een goed machien maar misschien mist het nu net wel dat beetje meer design maar op een ding had ventje gelijk het doet de dingen die het moet doen en that’s te point,
  veel succes met je printer ziet er tof uit, aangezien ik niet zoon mooie foto’s pleeg te trekken met een kodak uit den aldi (maar wel een goeike) zal ik het maar bij ontwikkeling van pixum houden ;-) ….

 9. @Unex: hij schijnt twee keer sneller te printen dan de Picturemate 100. Razendsnel is het niet, maar het steekt niet tegen. :)

 10. @ Lil: ja ik denk dat het die was, de 100… moest zo een foto of 50 printen en da was dringend… man man man… ma ze waren wel dik in orde!

 11. Ja hoor enorm schattig en kan ie al zelf printen en al ? Gohhh, geen stuipkes of niks ? ;)))

  SOrry ik lig nog even verder in een deuk met je tirade tegen de crook. Desalniettemin: je hebt OVERSCHOT van gelijk (dat ie daar maar eens een feestmaal van ineenbokst)

 12. En hoe valt de prijskwaliteit mee? Ik plan mezelf ook zo’n aankoop binnen het half jaar, maar als je weet dat ik ze laat afdrukken voor 10cent per foto, is het dan goedkoper?
  Proficiat allesinds met je aankoop!

 13. @survivor: om goedkoper af te zijn moet je zeker geen fotoprinter kopen, want per foto kost het 29 cent. Ik ben ook gewoon om foto’s online te laten afdrukken voor 9 cent, maar deze heb ik gekocht omdat ik scrapbook en het heel leuk is om een foto te maken en er direct een hele lay-out rond te maken.

  Het is dus vooral voor de luxe van direct met de foto aan de slag te kunnen gaan. Als ik grote hoeveelheden foto’s wil zal ik ze gewoon weer online laten drukken.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>