goochelen met google

google_mug.jpgJaja, Google, het is toch nog niet voor iedereen even evident, zo blijkt maar weer. Het is altijd een ware openbaring om te zien hoe mensen worstelen met zoektermen en zo uiteindelijk op mijn blog of all places uitkomen. Ik zou alle teleurgestelden die een negerin met dikke borsten zoeken geen eten willen geven, in elk geval. Om er toch nog iets positiefs van te maken: een overzicht van wat de google-whizkids zoal uit hun botten hebben geslagen de laatste weken!

Veel vragen weer:

Weinig echte zoekwoorden ook.
Sommige vragen zijn heel onschuldig.

ik moet van de juffrouw iets over typen mag dat
Als de juffrouw het zegt mag dat.
op welke dag is her kermis
Volgens bepaalde berichten kan dat zeker niet elke dag zijn, maar meer weet ik er ook niet van.
welk land probeerde het Eurovisiesongfestival te winnen met het nummer “We are the winners”?
Letland? Litouwen? Misschien ff Google bellen.
welke voornaam past bij mijn achternaam?
Luc
wat kan ik met stoofvlees maken?
Vooral stoofvlees, denk ik.
wat weet ik over pasta?
Ik weet het niet. Ken ik u?
waarover de zevende boek van rowling verteld
over de doodgang van de harry potter

Sommige vragen zijn ook een beetje vreemd.

wie is het mooiste meisje van de wereld ik wil er een foto van zien
Bijvoorbeeld.
welke vrouwen hebben de dikste kont?
Altijd fijn om weten dat je maar op de achtste plaats in de google-ranglijst staat op dat vlak.
hoe moet je een perfecte kusser worden?
waar kan je het loch ness het beste zien?
Ik gok in de buurt van Loch Ness.
Is dat normaal een mand die graag naar zijn penis kijkt?
In elk geval normaler dan een mand die bevestiging zoekt op een zoekmachine, beste burger.
ik wil zelfmoord, tips, minst pijnlijk
:/

Morgen, deel twee, met vieze woordjes en lieven heerst beestjes! (l)

Reacties

 1. bieke

  Beetje triest toch…

  Ik snap trouwens niet dat mensen niet snappen dat Google de vragen niet snapt…Snappie? Blijkbaar hebben veel mensen nog nooit van trefwoorden gehoord. Tja.

 2. Talitha

  Ik heb iets geheel off-topics ontdekt. =O

  Ik zat OOK op de school in V. en ook ik werd door deheer Vanspranghe met stapels kaartinglotjes door het hele dorp (drie hels traten, begot!) gestuurd. (komt uit een blog van april ofzo, dunno). Hangen daar als je binnenkomt niet van die oude schoolfotogevallen? Staat Lilith daarop? Dan staat ondergetekende er ook ergens enkele jaren verder op. Wieha.

  Dat vond ik even boeiend om te melden. Ja – het is tenslotte dinsdagavond en er is niks op tv en alles. Interessant he?

  En, wat vinden jullie van dat gat in de ozonloog en alles?

 3. Ik heb bij meester Vanspranghe gezeten, yes, en dus sta ik probably wel ergens op ÈÈn van die foto’s.

  Ik zou het evenwel appreciÎren om nooit met dat beeldmateriaal geconfronteerd te worden, dankuwel. ;)

 4. Talitha

  Ik heb geen enkele vorm what so ever van zus. En ik zou het beeldmateriaal en daarmee de school nog niet vinden met mijn gps, vrees ik. Ik mijd centrum V. als de pest wegens hoge marginaliteit en alles. Je bent toevallig niet die ene met dat roze haar en de vlinder op haar voorhoofd getattoeerd (of htf je het ook schrijft)? Dacht al niet.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>