lilith en de fuck me botjes

rok.jpgToen Youri en ik vorige week aan stonden te schuiven aan de kassa van de bioscoop betrapte ik mezelf erop dat ik constant naar mooie vrouwen zat te gluren. Niet dat ze me ook maar enigzins seksueel opwonden, maar nu ik voor het eerst in mijn leven kans maak om iets te worden dat enigzins in de buurt van slank komt ben ik geobsedeerd door vrouwen die van die fantastische “een stuk- over-de-knie”-rokken dragen.

Laten we een koe even een koe noemen: ik had die rokken ook moeten dragen. Net zoals die topjes en die hypercoole fuck-me-botjes waar ik mijn kuiten nog niet ingewrongen zou krijgen met een wc-ontstopper. Ik heb daar evenveel recht op als elke andere fijne madam. Want maak u vooral geen illusies: als ik op dit moment al een kledingstijl heb (wat ik ten zeerste durf aan te vechten) dan is die niet het resultaat van mijn smaak, maar van het feit dat ik al jarenlang gevangen zit in het lichaam van een dikke vrouw.

De laatste honderd jaar heb ik kleren gekocht omdat ze pasten, niet omdat ik ze helemaal geweldig vond. Ook niet omdat ze zo “mij” waren. Meestal gewoon omdat ze het beste waren dat ik in de fucking MS-Mode kon vinden zonder dat er “Ik haal mijn omabroeken in de fucking MS-Mode ik” vanaf knalde. Daarbij heb ik hele kledingscategorieÎn staalhard links laten liggen omdat ik me ervan bewust was dat het geen zicht zou zijn, of omdat de dingen simpelweg niet aangepast waren aan mijn voluptueuze rondingen.

Botten dus, wegens zoveel leer nodig om rond mijn kuiten te passen dat IndiÎ mij een proces zou aandoen. Alles met spaghettibandjes, wegens armen die aan alles doen denken, behalve aan spaghetti. (Of heel misschien: “amai, die eet veel spaghetti”) Rokken, wegens een achterwerk dat doet vermoeden dat ik er een eiken kast onder probeer naar buiten te smokkelen. Hielen wegens voeten die mijn lichaamsgewicht dertig kilo geleden al kotsbeu waren.

Maar nu val ik dus aan een gezapig tempo af. Mijn kleren worden te groot en ik pas weer in broeken van meer dan een jaar geleden. Ik heb uitzicht op de kleren die ik al heel mijn leven fantastisch vind, en ik zal ze dragen ook. Mensen zullen vinden dat ik veranderd ben omdat ik van broekenmens naar rokkenmens ben gegaan, terwijl ik eigenlijk al heel mijn leven een rokkenmens ben die vast zit in het lichaam van iemand die de broek wel moet dragen. Binnen dit en een jaar hou ik een grote kleerkastverbranding en vliegen als mijn saaie zwarte broeken en truien ÈÈn voor ÈÈn op de brandstapel. Kleur, zwierigheid en fuck-me-botjes, dat zal het worden! Ik vraag me alleen af of mijn laatste nieuwe tshirthell-aanwinst nog in dat plaatje past.

Reacties

 1. Lilith meiske, ik kan dit alles alleen maar volmondig (want het komt langsdaar, dat extra gewicht van mij) beamen. Voor mij echter geen botjes later,maar riemen,riemen,riemen. Zal er ook maar weer eens aan beginnen, want mijn weegschaal kruipt weg in een hoekje als hij me de badkamer ziet binnenkomen.

 2. Heel herkenbaar wat je daar zegt. Ik ben vorig jaar een derde van m’n gewicht kwijtgespeelt en ben door heel dezelfde ‘faze’ gegaan. Geweldig vond ik dat (nog altijd trouwens).
  D’r staan je nog zeeeer plezante tijden te wachten.
  :)

 3. Wat is nog erger dan een rokkenmadam in het lichaam van een broekenmadam? Iemand die al heel haar leven slank genoeg is om toffe kleren te dragen en het toch niet doet! Ikke! Help! Ik heb geen stijl. Trinny, Susannah, BÈ en Angelique: please come and rescue me.

  Ik kan het mezelf niet vergeven dat ik niet doe wat voor mij mogelijk is. En zeker niet als ik lees hoe graag jij dat zou doen en hoe je daar nog even op moet wachten. ‘k Voel me bijna schuldig als slanke slons (ja, ik ben een slons). Zoveel mogelijkheden en toch heb ik stijl noch smaak. Ze moesten dat verbieden…

 4. HÈ meid! Rokken zijn de max! Vroeger droeg ik hoogstens ÈÈn keer in het jaar een lange zwarte rok voor een chic feest. Nu ik 15 kilootjes minder meedraag heb ik minder ballast en meer durf. Sinds kort heb ik me ook twee van die hippe net over de knie-rokken aangekocht en ik voel me er beter dan ooit in. Ik durf nu zelfs “you sexy thing” kwelen als ik in de spiegel kijk. En de complimentjes van de omgeving die me niet gewoon zijn in dergelijke plunjes te aanschouwen maken het allemaal nog fantastischer. Doen dus! Je zal je supervrouwelijk voelen :)

 5. Fuck me botjes? Dying to see een fotooke van die botjes, hoor! Voor de rest: dat gestadig afvallen moet zalig zijn. Rock on!

 6. alice

  Ik weeg zo’n 40 kg. te veel en wat je schrijft over eikehouten kasten smokkelen etc. gaat voor mij zeker op.
  En toch. Zo veel kan het me niet schelen. Ik draag best wel spaghettibandjes, en rokken,…beetje aangepast.
  Om je toch sexy te voelen, ÈÈn adres :LenaLena in Gent (zie http://www.lenalena.com ), was even eronder door gegaan, maar helemaal (afgeslankt, pun intented)terug. Tot mijn opluchting. Borsten, billen en buiken mogen daar.

 7. Amaai komt dit herkenbaar voor …
  C&A en MS mode zien mij ook vaak komen.
  ik ben nog in’t stadium dak ik de rok wel aandoen wegens te warm voor jeans
  maar het veiligst voel ik me met men vertrouwde jeans, losse t-shirts ben ik al een tijdje vanafgestapt omdat die je uiteindelijk wel nog dikker maken…
  ikzelf wil ook afvallen, en ben dus begonnen aan “gezond eten” stoppen met cola is daar een eerste zaak van … en nu de rest nog, kleine porties eten en gaan sporten, het moet me lukken ik wil die teveel 20kg weg weg weg …
  En volgend jaar wil ik paspopkleren aan, zo schoon modelkes die ik ook mooi vind weliswaar in maatje 42 ofzo daar ga ik al dik tevreden mee zijn, maat 38 zou net iets te hoog gegrepen zijn ….

  ik wens je alvast veel succes in de afval race, maar als ik de linkerkant zo bekijk gaat het in een gezapig thempo lekker naar beneden, hopelijk dus bij mij ook gauw ….

 8. Mijn ambetantste fase (sinds 9 maanden – 19 kilo, sinds 3 jr -30) was de ‘ik ben nog aan het afvallen en sta te trappelen om nieuwe kleren te kopen’-fase.

  Enerzijds trok alles wta ik aandeed op (g)een zak en anderzijds vond ik het zonde van het geld om in dat tussenstadium een nieuwe garderobe aan te schaffen. Het heeft dus letterlijk een half jaar geduurd eer ik ben gaan shoppen en zeer nauwe kleding kocht .. Er is toen nog 4 kilo afgegaan dus inmiddels zit datten die strakke aankopen alweer net wat te ruim.

  Een gouden raad: mocht je toch de verleiding van wat ’tussenkleren’: niet weggooien. Ik heb enkel mijn grootste maten weggesmeten van idnertijd de 46en.. maar sinds de laatste mislukking heb ik wel zakken vol met alles varierend tussen 42 en 40 gehouden.
  Op dit moment ben ik toe aan een 36 (of kleine 38 soms, waardoor ik aan eht andere uiterste zit. In een Esprit moet ik bv steevast naar de 34 grijpen en in de mexx is zelfs de small te groot. Maa rik klaag niet hoor: het is superfantasisch om kleren van je lijft te laten glijden in plaats van onnoemleijk vele pijn te hebben omdat dingen rond mijn vetrolletjes spannen..

  Life as a thinner person is so much better. Toch voor mij, mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid en ik voel me zoveel beter in mijn vel (de spiegel is mijn vriend nu)

  Dat staat jou ook te wachten..Je zal het heerlijk vinden!
  en ik ga aa afgegaan waardoor mijn

 9. Kzit momenteel ook zo een beetje in een tussenfase (niet al te dik maar ook weer niet dun te noemen) en zit al weken te verkondigen dat ik de komende maandag weer eens op dieet ga … Ik geloof ook heel sterk in wat Little Witch verteld over het zelfvertrouwen, ik kijk alleszins uit naar wat extra zelfvertrouwen! Enfin, dit alles om jou nog veel plezier toe te wensen met het wegsmelten van de kilootjes en het kopen van killer-outfits! PS Kheb jullie laatst nog in de krant gezien ;-) – een trouwe fan! :-)

 10. anais

  Ik heb vanmiddag, na het lezen van jouw stukje, mijn jeansbroek terug opgeborgen en toch gekozen voor een zwierige rok! (ik heb het mij geweldig beklaagd want het is beginnen gieten dat het niet meer schoon was.)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>