reken niet op mij

druk.jpgIk geloof dat het de komende dagen echt niks meer wordt met desbetreffende weblog. Of het zou moeten zijn dat iemand zin heeft om mijn rubriek Ieper-Poperinge te komen vullen, mijn column af te werken, al onze meubels uit de living te verhuizen, een halve dag bij ons thuis te komen wachten tot de mannen van de verwarming goesting hebben om te komen, drie grote tijdschriftartikels van een paar pagina’s te komen typen, een aangetekende brief te gaan halen (jaha, again, gelachen dat ik heb toen ik hem gisteren op de mat zag liggen, maat!), mijn huishouden te doen, morgenavond naar een zangfeest te gaan voor nog een artikel en in mijn plaats te gaan spreken op een scrapbookavond volgende week. En ergens daartussen moet die persoon ook nog eens warme beenhesp gaan eten en een beurs bezoeken.

Als ik zo iemand vind zal ik misschien nog eens een heftiger avontuur beleven dan “ik zat aan mijn computer en firefox blokkeerde lijk”.

Als ik niemand vind dan zou het hier de komende dagen wel eens akelig stil kunnen worden.

Reacties

 1. Gewoon dat huishouden laten vallen Lilith, dat doe ik ook. :-D Ik vertrek ’s morgens om twintig na zes naar mijn werk, rij ’s avonds om half zes recht van station naar de bouwhandel, en van bouwhandel naar ons huis om aldaar tot half elf ’s avonds (nog steeds in bureauwerkkledij ipv werfkledij en met lege maag) te gaan gyproccen. Om dan om kwart voor elf nog een boterham binnen te steken, te douchen, te slapen, en dan – oh joy – weer om kwart voor zes op te staan voor alweer zo’n dag!

 2. de taak “warme beenhesp opeten” wil ik wel op mij nemen. En als iedere bezoeker hier een onderdeeltje van uw werk op zich neemt, kunt gij blijven bloggen.

 3. Laat dat zangfeest opnemen en luister ernaar wijl je op de parketmannen wacht. Het is mij gelijk hoe je het doet of wat je laat vallen, maar blijf bloggen hÈ!

 4. Joeri Lankaarden

  Haha, ge had die Limburgse jeugdbeweging gewoon moeten gijzelen, die werkskes zouden rap gedaan zijn.

 5. severine

  ik zou wel willen weten waar je moet gaan vertellen over scrapbooken? en of wij daar eventueel naartoe mogen komen?

 6. Caro

  Ik ben zondag in Poperinge op een karatetoernooi, alwaar ik mij hoogstwaarschijnlijk de hele dag steendood zal vervelen. Als ik nu eens wist waarmee die rubriek Poperinge-Ieper gevuld moet worden, kon ik misschien helpen.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>