[scrapbook] a week in the life

weekinthelife2.jpgAls ik vanaf morgen de hele dag door mijn camera in het gezicht van iedereen en nog een paar duw, dan is dat voor mijn nieuwste projectje. Mijn nieuwste projectje dat helemaal geÔnspireerd is op de “a week in the life”-workshops van Ali Edwards, waarvan dit een voorbeeld is. Ik zeg wel “geÔnspireerd”, want ik vind de lay-outs en de albums waarmee gewerkt wordt voor dit project niet meteen oogstrelend. Dat kan dus wat mij betreft beter, maar het idee is helemaal mijn ding.

Ik begin morgenochtend vanaf het moment dat ik de eerste slapers uit mijn ogen wrijf en de bedoeling is om deze willekeurige week in mijn leven zo gedetailleerd mogelijk weer te geven, met extra aandacht voor dingen waar anders geen foto’s van genomen worden. Via de eerste link in deze post kun je ook een paar notitieblaadjes downloaden, die ik elke avond devoot zal invullen, en als ik alle foto’s en notities heb op zondag kan ik beginnen aan het boek. God, wat ben ik een complete sucker voor dit soort dingen.

Wil ik er zeker in:

>> LOST op maandagvond
>> mijn ochtendrituelen (lees: of juichend, of grommend van de weegschaal springen. Deze week was het grommend)
>> het tripje naar het warenhuis
>> de boeken die ik aan het lezen ben
>> de artikels die ik deze week moet afkrijgen
>> goede en slechte haardagen
>> de mensen die ik zie
>> dingen die me hebben geÔrriteerd/blij hebben gemaakt
>> leuke mails (jahaa, als u een beetje voortmaakt komt u er misschien nog in)

Und so weiter. Het gaat leuk worden, denk ik.

Ik zie het nu al volledig zitten. Als er dus een meer dan gemiddeld aantal foto’s op Flickr wordt gepleurd tussen nu en zondag, dan is dat gewoon omdat ik het wil delen.

Reacties

 1. tom1

  Verdienen wij als trouwe lezers (en soms ook) trouwe commentatoren ook geen plaatsje in dit project?

 2. severine

  ah en niet te vergeten van uw week:

  De doop van uw tante-kindje Denika, dat mag er toch ook in he? :-p

  kijk hier iedere keer uit naar uw scrappagina’s al is het maar om te zien hoe vlot da gaat bij u (zal tÈ veel moeite doen zekerst) en om natuurlijk nieuwe inspiratie op te doen he.

  groetjes
  severine

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>