scrap-inspiratie

butterflies.jpgIk heb het de laatste tijd tot mijn spijt veel te druk om te scrapbooken, wat niet wegneemt dat ik nog af en toe eens naar scrapsites surf om inspiratie op te doen voor koude winteravonden. Uit mailtjes heb ik ondertussen al begrepen dat sommigen onder mijn dierbaar lezerspubliek ondertussen ook beginnen scrappen zijn, en omdat een beetje inspiratie nooit kwaad kan: een greep uit mijn favoriete scrap-pagina’s van de afgelopen weken! Doe er iets constructiefs mee! (en u weet toch dat u op de reepjes moet klikken, right?)

scrap_02_kl.jpg

Door hkthompson.

scrap_01_kl.jpg

Door Debbi T.

scrap_03_kl.jpg

Door nisafiin.

scrap_04_kl.jpg

Door elsiecake.

scrap_05_kl.jpg

Door Cheryl Manz.

Ik kan serieus jaloers zijn op zo’n dingen, ja.

Reacties

  1. Bedankt voor de tips! Hier scrappen we om de beurt thuis bij vriendinnen, maar er zijn hier ook veel georganiseerde evenementen (beurzen, scrapdagen, etc.). Is het in Belgie/Nederland al heel populair aan het worden?

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>