verhuizen, part deux

parket-gebo.jpgNaar boven, meerbepaald.

Een paar dagen geleden kregen we tot onze grote verbazing een brief van onze parketman. In de brief een niet mis te verstane boodschap: op maandag 25 september vatten de werken in onze woning aan, die als resultaat zullen hebben dat onze woonkamer helemaal massief geparketeerd zal zijn na een grote week van hard labeur. Aangezien wij hadden verwacht dat het nog minstens een maand zou duren voor de werken zouden beginnen schrokken wij even hard, waarna wij ijverig telefoontjes begonnen te plegen.

Of Bill nog eens op vakantie mocht bij mijn ouders. Tuurlijk. Of de vaders en schoonbroers dit weekend tijd hadden om een handje te komen toesteken bij de werken die nog moesten gebeuren voor het parket er ligt. Ook dat was geen probleem. Of wij eventueel volgende week af en toe eens onze voetjes onder tafel mochten komen schuiven, wegens geen access meer tot de keuken. Mocht ook.

En dus zijn wij vandaag begonnen met heel ons hebben en houden opnieuw uit onze woonkamer naar boven te verhuizen, alwaar wij de slaap- en scrapbookkamer zullen innemen voor de tijd dat het duurt. Ik heb even overwogen om mijn Dranoutertentje naast ons bed op te slaan voor de ultieme campeerexperience, maar ik vond mijn piketjes niet meer.

Maar parket hastn! Massief, amazing, kamerbreed parket! (l)

Reacties

 1. Wow, ben jaloers! Dit is iets wat we ook nog plannen hier bij ons thuis… Maar ken je dat? Wetten, praktische bezwaren etc. Zal nog wel een jaartje duren vooraleer we hier op een warm parket kunnen rondlopen.

 2. marikiwiw

  Parket? Geen Quick-steplaminaat?? GRRR, en ik daar maar de bijhorende spaanplaten proberen te verkopen in AziÎ, Afrika enz:-)
  Veel succes met de parket. Hou ze alleszins in de gaten als ze de parket leggen. Ik moet binnen twee weken helpen met meubels verhuizen bij vrienden, omdat de parket opnieuw uitgebroken moet worden wegens MISERABEL gelegd.
  Veel succes!

 3. Wij hebben gisteren ook onze parket voor living en eetkamer besteld. Noord-Franse eik, 15 cm breed. Maar het mag gerust nog een paar maanden duren eer we die gaan leggen, want de chape ligt er nog maar van gisteren in…

 4. Als er 1 ding is wat ons toekomstig nest ook moet hebebn dan is het PARKET.

  Ik gun het u van harte nu reeds gezegend te zijn met deze werkelijk zeer smaakvolle interieurwijziging. (en denk er bij: mijn tijd komt nog wel..)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>