wansmakelijke nachten

chesty.jpgEen piratenschip dat door de ruimte vaart, Kung Fu Gorilla vechters, Emanuelle tussen de kannibalen en een vrouw die haar enorme borsten gebruikt als dodelijke wapens. De ingrediÎnten van een geweldig avondje uit, you say? Het zou wel eens kunnen kloppen, want een jaar of vier geleden was dit slechts een greep uit de hilarische filmfragmenten die Jan Verheyen ons voorschotelde in de Kinepolis van Kortrijk.

Tijdens de jaren die volgden keek ik smachtend uit naar een volgende editie, maar die leek er maar niet te komen. Tot we eergisteren in de Kinepolis plots een poster zagen uithangen: “De nacht van de wansmaak- The Final Chapter” komt er zowaar aan, in een cinema near you!

Ik citeer uit de meegegriste flyer:

Zie… de Koreaanse King Kong! Zie…smoezelige seks uit SkandinaviÎ! Zie.. het zwaard der Barbaren! Zie…voorspellingen van Nostradamus! Zie… All women have periods! Zie… kannibalen uit de oertijd! Zie… ontucht achter kloostermuren! En zie… nog veel meer trailers en filmfragmenten die een ware aanslag op uw geestelijke gezondheid zullen doen!

Het is te doen in Gent, Kortrijk, Brussel, Leuven, Hasselt, Antwerpen en Brugge, ergens tussen 13 oktober en 2 november, en als ik u was zou ik maar snel maken dat ik aan kaartjes geraak.

De onze zijn alvast gereserveerd.

Reacties

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>