verdraagzaam weekend in de blogosfeer

logo-120.gifVergeet blogribben of blog.coms, de feestjes voor de verdraagzaamheid van dit weekend waren de plekken bij uitstek om bloggers tegen het lijf te lopen.

Wie kan zeggen dat hij op twee dagen tijd Èn een Dewinteriaanse monobrauw heeft gekregen van Henk Rijckaert (drie sterren in De Morgen), Èn shoulders heeft gerubd met i. van kerygma.be, Èn onderonsjes heeft gedeeld met ishku van ishku.be en liesbet van appelblauwzeegroen, Èn tomadde van agressief heeft zien doen met Bulls on Parade? Alsof dat nog niet genoeg was qua ultieme nerdy natte droom zagen wij vandaag ook nog eens Michel Vuijlsteke lopen in de verte, inclusief fotocamera en dochter Zelie.

En dat allemaal zonder wiki of mensen die malkander met hun url aanspraken!
Het kan dus werkelijk toch.

Reacties

  1. i.

    Fellen. Ge keek gij daar niet naar uit. Ik zag het in uw ogen dat ge dacht “Maar ik ken die juffrouw niet, wat moet ik daar tegen vertellen? iiiiii!” toen ik zei dat lilith u zocht.

    ha!

  2. ’t EÈn sluit het ander niet uit hÈ. Fascinans en, euh, dinges, tremendum, en, euh, alles. :D

    ’t Is aardig: ik weet echt gewoon niet wat gezegd, in ’t algemeen. Komt daar nog eens bij dat ik de helft van de tijd onverstaandbaar mompel in ’t echt, en dan moeten de mensen drie keer vragen “huh? wat?”, en dan is de lol er wel heel erg rap van af.

  3. meer nog door I. stond ik bij Michel en andere bloggers van het project en op de eerste rijen ontwaarde ik ook nog hier en daar een bekende blogger tussen het publiek ;-)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>