all’s well that ends well

vliegenzwam.jpgFranske heeft zijn Wendy binnengedraaid en vormt volgens dochter Céline nog steeds een gelukkig paar met laatsgenoemde. Tales from the crib wenst hen het allerbeste en bedankt Céline voor deze fijne inside informatie. :)

Wij zijn terug dan weer terug van vijf dagen chillen tussen eekhoorntjes en vliegenzwammen in een zo goed als verlaten Centerparcs waar het zo rustig was dat de Dalai Lama niet zou weten waar hij het heeft.

Ik heb mezelf voor het eerst in jaren publiekelijk in badpak vertoond en ik heb werkelijk geen enkele geshockeerde blik gezien, wat er dan weer voor zorgde dat ik blij ende tevree elke wildwaterbaan in mijn blikveld heb ingepalmd met mijn liefste.

We hebben gourmet laten deliveren.
De eendjes gevoederd met spaghetti en brood.
Gewezen naar allerhande vreemdsoortige boleten.
Ontbeten met zicht op een zich wonderbaarlijk voor ons uitstrekkend lake.

Het was bijna te mooi en ontspannend om waar te zijn.

Dan kom je helemaal kalm en zen thuis, en dan smijt dat klote interweb één woord in je gezicht: SPAM. Honderdduizend met een keer.

Maar het zal niet met ons zijn wi maat. *zwaait met ontspannen vuistje*

Update: en dan overloop je je rss-lijst en zie je dat je een hoop hilarische aanstellerij ivm een verkiezing hebt gemist. Twee dingen: mensen moeten dringend meer boleten checken en de eerste in het alfabet wint. Yeah! :)

Reacties

 1. En toch was ik niet voor Franske. Ik was geloof ik voor niemand, maar zeker niet voor zo’n stomme huilebalk die steeds zegt dat-ie alles al gezegd heeft (en die relatie moet nog beginnen!).
  Trouwens, welke roddelbladen moet je erop naslaan om die relatie te volgen? Ik weet niks van een Céline…
  Denk niet dat ik dat programma ook keek hoor, dat was mijn lief. ;)

 2. @zezunja: celine heeft hier een paar keer een comment gepost in mijn vorige post over franske, vandaar. En op nieuwsblad.be staat een interview met het koppel. (l)

  Ik vond Franske de minste slijmjurk van allemaal, en dat speelde in zijn voordeel. Hij was bij momenten dan wel weer diegene die ook het minste tact had, maar alles liever dan een slijmjurk. :) Ik zal het missen, zowaar. :(

 3. Isolde

  Allé, ben content dat je je geamuseerd hebt in Center Parcs. Heb je de mail ontvangen van Vicky ivm die Amerikaan van Rusty Picle die zondag 26 november een boekje komt maken bij ’tiny’s???

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>