dit is geen na-foto

Ik had het beloofd, en aangezien het vanmorgen niet regende heb ik mijzelf laten vastleggen op de gevoelige plaat. Ondanks een slechte haardag, geen goesting om schoenen aan te doen en het feit dat de voor tijdens verbouwingen is genomen en ik daarom vol stof hang, allemaal voor jullie, beste lezers.

voorenna_500_kl.jpg

Volgens mijn chirurg zijn mijn verwachtingen te groot, maar ik ben vastberaden: ik wil nog eens vijfentwintig kilo afvallen, desnoods op eigen kracht en met bloed, zweet en tranen. Geloof me vrij: ik ben al zeer content met het behaalde resultaat (min 29 kilo sinds mijn hoogste gewicht), maar nu ik dichter bij andere mogelijkheden kom (lees: mezelf te pletter kopen aan kledij die past (l) )heb ik geen zin om het al op te geven. De chirurg voorspelt dan weer dat ik nog een kilo of tien, maximum vijftien zal afvallen, maar als dat niet het geval is (and I quote) mag ik hem ook niet dooddoen.

Dat zullen we dan wel zien, zeg ik.

Reacties

 1. Gewoon ervoor gaan! Als je iets wilt dan kan dat echt wel! En jij kunt het, dat heb je al bewezen met de eerste 29 kilo…

 2. ha. heel geestig. dat begint toch al serieus op een na-foto te trekken. met de teleshop-tanden-bloot.
  +o maar het is on-ge-LO-fe-lijk!+

 3. anais

  Super! En wat een mooie taille heb je nu zeg. Doe maar gewoon verder zoals je bezig was maar vergeet ook niet te genieten hé.

 4. Ann

  Jawatte! Ik ben sprakeloos… Super Lilith en ik wens je veel succes met de volgende kilo’s!

 5. Jenny

  Je hebt al hele mooie contouren! (Zandlopersfiguur!! woooh) Dus dat is alvast iets om errrug blij mee te zijn.
  Zet hem op, maar wees ook niet te hard voor jezelf!!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>