just another day at the office >>>>>>

davidbrent.jpgDe eerste voedselfoto is binnen, al ging het fotograferen net iets beter dan het binnenspelen ervan.

Geen honger. Het is een telkens terugkerend fenomeen dat opduikt op de eerste dag na een paar dagen vakantie. Het voelt als de spanning die je hebt als je op schoolreis mag vertrekken, gemengd met de adrenaline die politie-agenten moeten voelen als ze de deur openstampen van een kamer waar wel eens een ontbindend lijk van een paar maanden ver zou kunnen liggen. Allez, zo stel ik me dat gevoel toch voor.

Er zijn de mailtjes die zich een week opgestapeld hebben.
De to-do lijstjes die imponerend lang zijn geworden omdat je alles zo’n beetje hebt uitgesteld tot na het verlof.
De opdrachten die je vlak voor het verlof hebt afgewerkt, zodat je nu alles weer van nul moet opstarten.
De frisse ideetjes die zo’n week verlof met zich mee hebben gebracht.
En zoveel goede voornemens dat het wel Nieuwjaar lijkt.

Ik zal meer bloggen.
Ik zal mijn inbox proper houden.
Ik zal beginnen aan mijn lijstje met potentiƫle kerstcadeautjes.
Ik zal minder chips eten en meer gezonde tussendoortjes. (dat staat ook beter op de foto, vind ik)

Ik zie het zitten!

P.S.: Mensen die meedoen met “Everything I ate” kunnen misschien iets hebben aan deze Flickr Mosaic Maker: klikt. Ik heb hem zelf nog niet geprobeerd, kunnen de hippe kids die dat wel gedaan hebben laten weten of het iets is?

Reacties

  1. Ik heb ook mijn eerste dag eetfoto’s achter de rug en je had mijn collega’s eens moeten zien kijken! Zullen ze wel aan wennen denk ik.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>