everything I ate- de ontknoping

foodcollage.jpgZoow, de week is zo goed als voorbij en ik ben niet van plan om nog veel te eten vandaag. En eerlijk is eerlijk: hoe leuk het idee ook was, ik ben content dat het fotograferen gedaan is. De laatste dagen had ik het zo druk dat ik het een paar keer bijna vergeten was, en daarnet heb ik mijn laatste avondmaal nog eens dunnetjes moeten overdoen om toch nog een foto te hebben. De tweede versie heb ik aan de big yellow dog geserveerd, die daar zeer blij mee was.

Klein probleem evenwel: ik heb een zeer drukke dag achter de rug die vooral in het teken stond van een scrapbookworkshop door een Amerikoander uit Salt Lake City, en het ziet er niet naar uit dat ik morgen veel tijd ga hebben om adem te halen ook niet wegens interviews en retestrakke deadlines.

De collage komt er dus wel, maar u zult eventjes geduld moeten hebben. Om dat goed te maken is er morgen een klein verrassingetje. Stay tuned!

Reacties

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>