Everything I ate

foodcollage.jpgHet is een beetje laat dag, maar ik heb net een keileuk project ontdekt op het zeer fijne Becks & Posh.
Vanaf morgenochtend bij het ontwaken tot het in bed kruipen op zondagavond gaan heel wat mensen al het eten dat ze tot zich nemen eerst fotograferen. Het is de bedoeling dat je er op het einde van de week een vet coole collage van maakt. En dat je niks overslaat: ALLES dat je binnenspeelt moet de foto op!

Ik vind het een geweldig idee, en ik ga dus gewoon meedoen.

En dat zou de rest van blogland ook moeten doen, vind ik.
Wie doet mee, wie doet mee?
Zeg het hier benee! (en laad binst uw camera al gereed op)

Reacties

 1. Maar ik fret veel te veel, jong. Waardoor ik bijgevolg lijk twee dagen collage-werk zou hebben.

  Maar zo nog keer nen gewone fotolog zie ik heeltegans zitten though.

 2. ann

  Misschien doe ik ook wel mee, bij mij is het nog maar zondagochtend, heb dus nog tijd om me voor te bereiden.

 3. Ik heb eerlijk waar al overwogen om dit te doen bij wijze van dieet, al weet ik dat diëten hier niet echt de bedoeling is. Misschien moet ik er deze week maar mee beginnen. Ik denk niet dat ik het resultaat zal durven laten zien, helaas.

 4. Ik eet tegenwoordig zo gezond (en saai) dat iedereen stante pede een appelflauwte zou krijgen bij het aanzien ervan. Ik kan dus echt, écht niet meedoen. ;))

 5. oh lord, ik wil gewoon nie wéten wat ik elke week naar binnenslaag, alleszins veel te veel en veel te voos :s
  maar ’t is wel een leuk idee op zich :)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>