blogstop

Wegens wereld die op grondvesten davert.

Mijn mama is ernstig ziek en ligt momenteel in een ziekenhuis om te onderzoeken hoe ernstig. In een paar dagen tijd lijken al onze zekerheiden weggevallen en zijn wij mensen geworden die door ziekenhuisgangen ijsberen. U begrijpt dat ik het even niet kan opbrengen om over niemendalletjes te komen vertellen, en dus stop ik er even mee.

Reacties

 1. heel veel sterkte. Dit is inderdaad veel belangrijker dan de dagelijkse beslommeringen, en ik hoop van harte dat alles in orde komt.

 2. Take care, meiske. Gelukkig heb je mekaar om steun bij te vinden… En onze kattenbelletjes down here, hoe bescheiden die ook zijn.

 3. Hou de moed erin! Wij, uw lezers, redden ons wel even zonder postjes hier. Nu moet je er 100% zijn voor je mama en je familie.

 4. superpa

  Wij wensen u natuurlijk ook veel sterkte in deze moeilijke dagen. Samen met u hopen wij op een vlugge genezing, en die zal er zeker komen.
  U weet dat je altijd mag bellen als u onze hulp nodig hebt.
  Pa en Ma.

 5. ann

  Ook sterkte van overzee, ik voelde het al aankomen met je vorige berichtjes, de fut was eruit.

  Draag zorg voor elkaar en jezelf, geef jezelf en je geliefden een stevige knuffel, take care!

  Laat je tales maar even liggen, wij lopen niet weg want “you are the best in writing!” en dat meen ik echt.

 6. anais

  Ook vanwege mij veel sterkte gewenst. Hopelijk komt alles gauw in orde, hoe cliché dat nu ook mag klinken. Wij lezers blijven hier op je wachten.

 7. Anne

  Ik wens jullie allemaal veel sterkte, de steun die je in zulke tijden hebt aan familie en vrienden is immens. Deel dus zoveel mogelijk jullie verdriet, angsten, maar vooral jullie moed en geloof in een positieve afloop.Je zal versteld staan hoeveel energie je de komende tijd zal voelen om te blijven doorgaan en er te zijn voor je mama. Jullie komen er zeker door.Ik hoop dat alles snel goed komt.

 8. severine

  Soms is er zoveel wat we voelen,
  maar zo weinig wat we kunnen zeggen!!!!!!!

  Kelly & Youri en familie

  Wij zijn er altijd voor jullie!! Veel sterkte in deze moeilijke dagen!!!

  Je schoonzusje
  Severine

 9. giulia

  ik kwam even langs om te kijken als ik scrapbook lessen kon vinden. Ik wens je heel veel sterkte
  groetjes Giulia

 10. Kevin

  Veel veel sterkte voor je mama en voor de familie.
  Ik ga aan jullie denken in deze donkere tijden.

 11. Mir

  We kennen elkaar wel niet maar ik lees je stukjes vaak. Ik wens jullie heel veel sterkte toe. Ik weet hoe het is. Pas goed op jezelf.

 12. esther

  Veel sterkte met je mama.
  …en als het goed komt, breng je dan een “verzamelde werken” uit? Deze stukjes zijn Bridget Jones waardig ( maar dan véél grappiger), wat een talent!!! Misschien een toekomstig projektje? succes

 13. Ik had je op scrap-club ook al sterkte gewenst maar had geen idee dat jij (lilith) en tftc op scrap-club dezelfde persoon zijn! Hoe dan ook…nogmaals heel veel sterkte gewenst!!!

 14. Nanja

  Hai, ik lees je blog al een tijdje met veel plezier.. krijg binnenkort ook een GBP.
  Ik wens je veel sterkte in onzekere tijden.
  Liefs
  Nanja

 15. ellen

  Oooh, ik lees het nu pas, wat erg… mijn wereld zou ook instorten. Ik wens jou, je mama en iedereen om je heen heel veel sterkte toe.

 16. Ik wil gewoon even zeggen dat ik weet wat je moet meemaken. Ik heb de afgelopen 2 weken net hetzelfde meegemaakt. Alleen hebben wij sinds vorige week zekerheid… Kanker… Ik hoop dat het bij je mama iets anders mag wezen. In ieder geval veel sterkte en één goede raad, loop jezelf niet voorbij. Maar weet goed, er is maar 1 weg, rechtdoor, en die weg kan lang zijn, maar je moet hem met volle moed nemen. Het is een hobbelige weg, met ups en downs, maar het is een weg, een mogelijkheid, een oplossing. Dus laat de moed niet zakken, je bent sterker dan je denkt.
  Groet,
  Fie

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>