de wondere wereld van lilith in vijf weetjes

red10.jpg1. Ik ben toegetreden tot een scrapbook design team. Een scrapbook design team waarover ik op dit moment eigenlijk niet zo ongelooflijk veel kan en mag vertellen, maar dit dus wel. Ik, een scrapbook designer. :aah:

2. Vorige week ben ik voor het eerst compleet geschrokken van mijn reflectie in een etalageraam. Ik zag iemand op me afkomen, en toen bleek dat ik het zelf was heb ik wel vijf minuten staan staren naar mijn zwaar geminderde rondingen. Mijn hoofd kan duidelijk nog niet mee, en mijn kleerkast nog veel minder.

3. Ik ben wanhopig op zoek naar rode botjes. Maar dan heel specifieke rode botjes die, als ik ze ooit zou vinden, zeker 200 euro gaan kosten. Rode botjes, leer ze mij niet kennen!

4. Ik heb de laatste weken zoveel bijgeleerd over kanker dat ik er hele blogs mee zou kunnen vullen. Maar om het met de woorden van mijn huisdokter te zeggen: “Een mens weet best zo weinig mogelijk over kanker”, en gelijk heeft hij.

5. Ik ben al heel de week aan het overwegen om de dvd-box van Terug naar Oosterdonk te gaan halen met de bon uit de HUMO. Aber: wij kopen al een hele tijd geen deeveedeets meer omdat we ze toch nooit bekijken. Wat nu gedaan? Ik wil meester Moens nog eens “de nieve laimstok” horen zeggen, hastn.

En met u? Alles kits?

Reacties

  1. esther

    “geminderde rondingen”… dat zal wel zijn! (36 kilo: da’s verdikke een volledig mensje…een nicole richie!!!). proficiat enneuh, veel succes met ’t vinden van de rooj bottekes.

  2. ann

    Ja amai, ik had die kilo’s al langer in de gaten, 36 da’s niet mis. Proficiat. En ook proficiat en heel veel succes met je scrapbookdesign carriere!

  3. Isolde

    waw, bij een scrapbok design team!!! Ben jaloers, haha. Hou ons zeker op de hoogte hé!! Proficiat

  4. Proficiat met het scrapbook design team! We horen er hier wel nog van zeker ten gepaste tijde? Ik ben deze winter in Belgenland op zoek gegaan naar mooie (bruine) botjes. Amai, ik viel bijna omver van de prijzen van schoenen in Belgie, geen deftig paar schoenen meer onder de 100 euro te vinden om dan nog maar te zwijgen over het feit dat als je maat 38 hebt alles al uitverkocht is in je maat.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>