dag niet

ijs_coupe_2.jpgBleh.

Bleh is het perfecte woord om over deze dag, die compleet de mijne niet is, te draperen zodat ik hem niet meer moet zien. Zodat ik niet moet constateren dat ik me doodverveel maar nergens zin in heb. Dat ik niet wakker word van een bad waar ik anders als een nieuw mens zou uitstappen. Ik ben moe. Ik wil slapen maar ik vind het zonde van mijn zondag, ook al is het punt gekomen dat ik deze zondag *vul onwaarschijnlijk lelijk woord in* begin te vinden. Ik zou iets kunnen doen of maken, maar het is al op voorhand mislukt omdat de negatieve energie uit al mijn porieën stroomt. Non-fucking-stop.

Het is zo erg mijn dag niet dat ik mezelf bij wijze van ultieme Bridget Jones-troost in de zetel heb geploft met een kom suikervrije (!) ijskreem, en er toch ziek van geworden ben. Van een kom SUIKERVRIJ ijs. Dan moet het wel supererg je dag niet zijn, dunkt me.

Reacties

  1. pricelessmingvase

    join the club zou ik zeggen. Maar die zondag van jou duurt bij mij al wel iets langer dan 1 dag intussen. Och. februari is gewoon de oksel van het jaar.

  2. koekedooske

    Gelukkig dat het vandaag alweer maandag is. Jeej!!! *kleine internetcheer met bijpassende huppelsprongetjes*

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>