It has arrived

goodies_kl.jpg

Het slechte nieuws is dat de douane mij indeed ferm bij mijn dingen heeft gehad. En dat zou best grappig zijn als het de enige zeverij van vandaag was. Serieus, kan iemand mij nog eens vertellen hoe het voelt om ook eens goed nieuws te krijgen, for a change? Dat moet toch zo ongeveer *telt op vingers* duizend jaar geleden zijn, dat.

Reacties

 1. ann

  Amai, ondertussen zie ik dat je de grens van de 40 kg bent overschreden, als dat geen goed nieuws is? Maar ik begrijp het, soms lijken dingen plots zo onbelangrijk als er ander en meer miserie te verteren valt. Hou je sterk meid!

 2. mja de douane, heb er ook al veel shit mee gehad… als je uit te VS iets krijgt, vraag aan de verzender of ze op de papieren willen noteren dat het een kado is of dat het een review sample is met verkoopwaarde 0$; dan kom je er vanaf :)

  mijn ervaring is ook dan met de USPS (de post in de VS), FedEX en DHL je zo goed als altijd douane kosten gaat krijgen… MAAR als je met UPS werkt (die bruine camionettes) heb je ZELDEN kosten! Vraag me niet hoe het komt maar het is zo… en ze zijn nog is goedkoper ook!

 3. Isolde

  Dat is echt grote zever hé!! Ik zou ook zo graag eens iets in Amerika bestellen, maar heb schrik voor die douanekosten.
  Zoveel leuke scrapgoodies die je gekocht hebt!!! Je zal weer schitterende LO’s kunnen maken. groetjes Isolde

 4. Els

  Wow..ik vind het sowieso al super dat je schreef voor Netwerk. Wedden dat er snel iets anders uit de lucht valt?

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>