*doet van linkliefde nav bwards*

banner.jpgEerst en vooral, en om de vraag die op ieder’s lippen ligt te branden te beantwoorden: ja, ik heb michel gezien, gesproken en heel misschien zelfs een beetje aangeraakt. Met dank aan i. die de drempel iet of wat verkleinde door mij desbetreffende michel bijna op een gouden platteauken te komen brengen, en mij ondertussen eindelijk eens te verduidelijken wie nu precies al die hastn van gentblogt zijn. En hoe dat nu juist zit met Henk zijn sjakosse. Merci, i.!

Er waren korte ontmoetingen met een ondernemer in Gent, een blogoloog, er was het moment dat ik Koen Fillet schaamteloos naar de toestand van zijn knie heb gevraagd (I know…) en ik heb ook kennis gemaakt met het vrouwelijke deel van de eskimo’s en met Pietel en al. De langste meet und greet was weggelegd voor de de moonies, die ook op niet virtuele wijze zeer fijne en aimabele mensen blijken te zijn met wie het aangenaam op café naar Josse De Pauw staren is. Al ben ik niet helemaal zeker of Josse daar hetzelfde over dacht, en of hij überhaupt nog dacht, eigenlijk. Maar dat is een compleet ander verhaal.

En dan waren er nog de mensen die ik heb gespot van ver, maar waarmee ik niet aan de praat ben geraakt: eikebah en vriendje bijvoorbeeld, die er beiden erg goed uit zagen, vond ik zo. En Kathleen, die ik heel de avond heb zitten bestaren omdat ik er niet meer op kon komen van waar ik haar ook al weer kende. Een minuut of vijf geleden viel mijn frank, maar dat is dus wel ongeveer een dag te laat. Er waren ook de mensen waarvan ik niet wist dat ze er waren, en die ik aldoende niet heb herkend, ook al vind ik hun blog zeer fijn.

Ook grappig: ik ben gedurende de avond een paar keer toegeknikt door mensen die ik niet kon thuisbrengen (ik heb dan ook nog steeds mijn rijbewijs niet, moehaaha!), en die url’s op de kaartjes waren te klein om dat goed te maken. Mocht u mij een onvriendelijk sujet vinden dat niet uitbundig genoeg heeft teruggeknikt: ik was niet altijd even zeker of het naar mij of naar iemand achter mij was. :aah: U mag nu uit de kast komen. Net als die kerel die op een bepaald moment over mijn buik is komen wrijven (!) voor een weddenschap. Wuk was dat all about, keirl?

Reacties

  1. Yep, ‘k zag u ook staan, maar was veuls te nerveus om zelfs maar te lachen of te knikken ofzo… Laat staan iets te komen zeggen. :)

    Ge zag er trouwens (ook) erg goed uit.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>