free hugs

kiwi.gifDe Youtube awards zijn uitgereikt, en hoewel ik de meeste filmpjes die in de prijzen zijn gevallen al had gezien was er eentje bij

1. waarvan dat niet het geval was
2. waarmee het zeer fijn de dag beginnen was
3. waardoor ik zo’n warm en fuzzy gevoel kreeg op allerhande vreemde plaatsen dat ik het wel moet delen

God knows dat ik gewoon een hippy in disguise ben.
Maar toch, hastn, maar toch.

Reacties

 1. vere

  Alhoewel ik al een tijdje mee lees, heb ik nog nooit gereageerd. Dit filmpje was echter de druppel die mijn gemoed liet overlopen, en zodus: wat fijn dat er zo’n mensen bestaan! Ik weet niet hoe ik zelf gereageerd zou hebben bij het zien van die gast, maar door dingen als dit kan ik opnieuw ten volle geloven in de mensen hun goede bedoelingen en de hoop-die-nog-niet-helemaal-opgegeven-is.

 2. Enkele jaren geleden organiseerden ze op
  school ‘Knuffeldag’. Iedereen mocht dan knuffelen met iedereen. Dat is één van mijn mooiste middelbare-school-herinneringen!

 3. ann

  Weet je, bij ons is die Hug erg ingeburgerd, op school geeft de juf mijn kindjes iedere ochtend een hug, mijn dochters begroeten en nemen afscheid van hun vriendinnen op school iedere dag met een hug, schoon he! Het is ook geen uitzondering dat je de ramenwasser of tuinman met een hug bedankt na het werk. Maar het is hier dan wel Californie, maar misschien toch wel iets om te laten overwaaien naar Vlaanderen, we hebben hugs toch zo hard nodig niewaar en het doet zo’n deugd? (‘k heb er wel hard aan moeten wennen hoor als vlaams meiske, maar nu gaat het al vanzelf) Tof filmke!

 4. Waarom begin ik daar weeral van te bleiten!?
  Ik zou die hug wel willen geven, ’t is die camera waar ik niet dol op ben. Als er een camera in ’t zicht komt, is bibie weg…

 5. ik had het filmpje al gezien en het pakte me toen ook erg vast !! (heb j’em? vastpakken!!?? ;-) )
  Fijn om hem hier nog eens terug te zien!

 6. Aaahw, iedereen loopt hem voorbij en dan komt dat madammeke er aan en moet hij op zijn knieën gaan zitten om haar te huggen :-)
  In Gent hebben ze dat ook eens gedaan…

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>