het feest kan beginnen, want wij zijn ingeschreven

party-wallpaper.jpgDe kogel is door de kerk: youri en ik zijn nummer 238 en 240 op de lijst van ingeschrevenen voor de bwards. Blame de huisbazin van sunnymoon.be, die mij volledig over de imaginaire streep heeft getrokken door haarzelf en haar koeksje in te schrijven.

Nu kan de miserie pas echt beginnen. Wat moet ik aandoen? Hoe kan ik Michel Vuylsteke het best benaderen zonder over te komen als een fanboy? Wat is Blogcom XL? Ze gaan mij toch niet verplichten om te dansen op de afterpartey? Wat is Ubuntu ook al weer? En is het oke of niet oke om het oke of niet oke te vinden? :aah:

Feestn als de beestn, ik durf bijna wedden.

Reacties

  1. Tim

    Die “feestn als de beestn” reclame kan tellen als één van de ergelijkste en meest geforceerde waspoederreclames van het jaar!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>