the madness

bouwvakkerdeco_kl.jpgGisterennamiddag, de Ieperse binnenstad.

Ik steek een straat over, passeer een camionetteken waarrond een groepje bouwvakkers aan het werk is, en word plots out of the blue geconfronteerd met zo’n waarlijks overdreven gigantisch bouwvakkersdécolleté dat ik een kwartier heb gedacht dat ik in een verborgen camera-grap was terechtgekomen. Toen bleek dat dat niet het geval was was de shock nog groter. I’m talking minstens twintig centimeter bilspleet, here. Recht in mijn oge.

Some people.

Reacties

  1. Een echte rage onder de bouwvakkers. Alhoewel je met een dikke 20cm wel als slet bekeken wordt ipv een durver. Andere trends:

    – waxen van de spleet;
    – push-up boxer om een groter volume te creëren;
    – ’s morgens een zalfke erop zodat de zon erop weerkaatst.

  2. ann

    Vanmiddag had ik twee ruitenwassers in huis, met hetzelfde decollete, ik had veel goesting om mijn cameraatje boven te halen maar heb het toch maar niet gedaan, …

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>