[start to run] don’t believe the hype

loopt.jpgWat je natuurlijk wel hebt bij al dat gestart to run is het feit dat je het allemaal alleen moet doen. Het geestige is dat heel wat bloggende medemensen de lente in hun hoofd hebben gekregen en ook zijn beginnen lopen. Omdat het erg fijn is om te zien of iemand anders even erg heeft gepuft op les zes als jijzelf:

Ann heeft zichzelf al van nul naar tien kilometer (!) gelopen, en zij heeft al haar lessen geweldig leuk bijgehouden. Isolde, Sabien, Nancy, joggymoon en Hooch zijn net begonnen, en ik heb iets horen waaien over ene tomadde die er ook algauw mee zal starten. Jochei voor dadde. En dan zijn er ook nog mijn vader, mijn schoonvader en mijn broer die mij hebben laten blijken dat ze ook bepaalde dingen aan het overwegen zijn met Evy.

Nog zotten?

Reacties

 1. Mijn moeder is 60+ en door mijn te zien lopen, heeft ze nu ook de intentie geuit om te beginnen lopen. Maar intenties alleen zijn niet voldoende, nessepa?

 2. Tina

  euh-hmm. alles staat al netjes op de i-pod. de schoenen staan klaar. het park ligt er al jaaaaaaren. nu nog de moed/goesting/energie vinden om te beginnen (maar zonder zo’n leuk i-pod hoesje rond de arm gaat dat niet hé…)

 3. ann

  Yiehaa, tof he al die internetverslaafden vanachter hun computer krijgen, daar had Evy vast niet van durven dromen laat staan ooit aan gedacht!

 4. Jaja, wij ook. Maar wij zijn al eens begonnen en toen na één keer afgehaakt. Die blamage moet voorkomen worden, dus we drillen elkaar eerst. Mentaal, that is.

 5. Isolde

  Pfffff, vandaag was les 5. Voor de eerste keer 4 minuten aan een stuk gelopen. Ben toch wel trots op mezelf. Het was zalig om te kunnen lopen in t-shirt met de zon op m’n armen. Donderdag heb ik les 6. Heb al gehoord dat ze regen voorstellen. Grrrrr

 6. Hoezeer ik ook mijn petje voor jullie afneem, June loopt niet, en is het ook ab-so-lùùt niet van plan… *zelfvoldane glimlach*

 7. *wuif* over twee weken begin ik eraan, vorig jaar heb ik het alleen gedaan, met Evy, maar dat is stilaan uitgedoofd (jammer genoeg). Maar ik begin gewoon opnieuw, in groep deze keer.

 8. Elk voorjaar begint er hier in de gemeente een “looptraining voor totaal ongetrainde mensen”, ik heb mij al jaren voorgenomen om daar ne keer aan mee te doen, maar ik rateer meestal de eerste paar lessen omdat ik vergeet in het oog te houden, wanneer dat begint.
  ‘k Ben altijd jaloers als ik die lopers dan in juni of zo zie voorbij lopen, dit jaar toch wat beter in het oog houden…
  Zo lopen in groep is volgens mij toch plezanter en net een iets grotere stimulans (voor mij dan) om er elke keer weer aan te beginnen.

 9. Nu het zonneke weer begint te schijnen, en ik dankzij u de podcast heb ontdekt, begint de goesting ook wel te kriebelen, ja. Maar of ik er ook over ga schrijven, weet ik niet. Alvast veel succes, ook na les zes!

 10. Caro

  Normaal vind ik blogs die over de loopvorderingen van de blogger in kwestie gaan supersaai, maar jij, lilith, maakt er toch wel superhumoristische posts van die me dubbel van ’t lachen doen liggen. Ben benieuwd hoe lang je ’t nog volhoudt, dat lopen.

 11. janenlinda

  Je kunt misschien ook eens een lijstje opmaken van alle, na verloop van tijd overmoedig geworden, start-to-runners die na de onvermijdelijke knie-,scheenbeen- of hielproblemen manmoedig proberen met zichzelf in het reine te komen. Hoewel “manmoedig” in de context van uw blog allicht het verkeerde bijwoord is. Toch veel succes gewenst (see you on the McBride-run ?)

 12. Ik heb net les 1 achter de rug. Jeetjemina… ik heb echt geen conditie en lopen kon je het ook niet echt noemen, meer hobbelen.. Ik hoop dat je het volhoudt tot het einde!! voor mezelf hoop ik dat ik verder geraak dan les 3 . :)

 13. eh-hem. Ik ga opnieuw beginnen na schandelijk opgegeven te hebben. Een verkoudheid, hee. En slechte schoenen. En keelpijn. En zo.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>