vier jaar geleden

war-cnn.jpgEen hotelkamer, een televisie op CNN, chips op de bedden, en ergens daartussen drie mensen die diezelfde ochtend nog totale vreemden voor elkaar waren. In het echte leven dan, op het internet kenden ze elkaar al jaren.

De eerste nacht dat ik Youri kende hebben we samen met een homoseksuele internetkameraad zitten kijken naar het begin van de oorlog in Irak. In Disneyland Resort Parijs. De homoseksuele vriend en ik hadden allebei een serieus oogje op Youri, al op die eerste dag. En dus hebben we maar samen geslapen die nacht, de homoseksuele vriend en ikzelf. Youri had zijn kingsize bed voor hem alleen omdat de homoseksuele vriend en ik geen ballen genoeg aan ons lijf hadden om ervoor te vechten.

Dat is op zich al onwerkelijk genoeg, laat staan dat al die dolle avonturen al weer vier jaar geleden blijken te zijn. En dat ik uiteindelijk toch keihard met de buit ben gaan lopen. *wuift met een triomfantelijk vuistje naar de homoseksuele vriend*

Reacties

  1. kim

    19 maart is jaaaaren enkel mijn verjaardag geweest, en plotseling moet ik em delen met ‘de oorlog in Irak’. Beetje deprimerend. Maar blijkbaar is het ook een blijere anniversary ten huize crib :)

  2. @ Kim: 19 maart is een eenzame verjaardag, I know. Ik ken alleen oudere madammen (van in de 80) die dan ook verjaren. En nu jij dus. Proficiat!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>