wist u dat…

ManBijtHond.jpg

 • ik vannacht zo hard ben wakkergeschreeuwd door onze buurvrouw die compleet hysterisch deed over iets dat ik er nog altijd niet goed van ben? Zo hard heeft u nog nooit iemand hysterisch horen schreeuwen, ik zweer het u. Ik dacht aan moorden en passionele drama’s of erge dingen met baby’s, en net toen ik compleet geschrokken en in de war wilde gaan kijken wat er was werd het weer stil. Ik ben er nog altijd niet goed van, gelijk.
 • ik daarnet iemand van het researchteam van ‘Man bijt Hond’ aan de lijn had, en meteen een klein beetje antwoorden kreeg op onze vraag des huizes ‘hoe vinden ze die mensn eigentlik bij manbijtond?’. Door mij te bellen dus. En mij vragen te stellen zodat ik een heel klein beetje heb kunnen helpen. (Morgen. Buffie.)
 • het sebiets Heroes is? En ik ga kijken.
 • dit wel een erg lousy post is. Maar ik wilde het kwijt van de buurvrouw en Man Bijt Hond, eigenlijk. En wie kan mij dat kwalijk nemen?

Bent u al een keer gebeld door Man Bijt Hond, beste lezer?

Reacties

 1. Ik word vooral gebeld door mensen die mij wijn willen laten proeven en afspraken willen maken om espresso-cappuccino-machines-op-proef in mijn huis te plaatsen. Allemaal zonder aankoopverpplichting uiteraard.
  Nee dus, tenzij dat een item is in Man bijt hond natuurlijk.

 2. Jawel! Ik ben al eens gebeld door man bijt hond. En we zijn erop gekomen ook nog. Allez, vooral Arne en Lisa dan. Hilarisch. En on-voor-stel-baar hoeveel mensen dat blijken te hebben gezien.

 3. March

  Nee, maar wel voor huizenjacht.
  Van krijsende baby’s naar krijsende buurvrouwen?
  That house must be haunted- straks belt huizenjacht jou ook.

 4. Was ik van u, Lilith, ik was al lang gaan vragen wat er scheelde vannacht. Zoiets wilde toch wel weten, allez. GA HET GAAN VRAGEN GOW.

 5. Mij hebben ze 2 weken geleden gebeld om een testopname te doen voor “De Thuisploeg” en weet je wat ik gezegd heb, kieken dat ik ben?
  “Euhh, ik weet niet of mijn man dat goed gaat vinden…”
  Dat is toch ongeveer het stomste en seutigste antwoord dat je kan geven?
  Mijn oudste (degene die ervoor gezorgd heeft dat we 18 op 20 hadden en het had 20 op 20 kunnen zijn als we altijd naar hem geluisterd hadden en ik niet op het foute knopje had gedrukt bij een vraag over de vlaamse leeuw en de leeuw van Delhaize) is er nog altijd niet goed van…

 6. ann

  Ik ben dan ook een kieken, want ik zeg dat ook altijd als ik van die rare vragen krijg aan de telefoon “Euhh, ik weet niet of mijn man dat goed gaat vinden…” of “Daar moet ik toch eerst eens met mijn man over praten.” of “mijn man wil dat niet”, het komt erop neer dat ik het altijd op mijn man steek, maar ik heb zo wel al veel verkopers kunnen afschepen. Maar Man Bijt Hond? Maar die zullen zo ver ook niet gaan zoeken zeker?

 7. Man bijt hond heeft mij gisteren ook gebeld over die Buffie-dinges…Neen, ik ben niet de advocaat van C.B. en neen ik zou niet weten wie het dan wel is…

 8. @miss white: die moeten dan nogal serieus researchen, want toen mijn vader gisteren ging tennissen bleken zijn twee tennismakkers ook al telefoon te hebben gehad over Buffie… ’t Is de moeite.

 9. ann

  Ja. Niet persoonlijk maar op het werk. Met de vraag of vrouwen gebruik mogen maken van het mannentoilet indien er hoogdringende nood is en de vrouwentoiletten allemaal bezet zijn.
  Rekening houdend met de activiteit die ze aan de dag leggen, hebben ze daar volgens mij een hele frabriekshall met telefonisten.

 10. Hooch

  Ik heb er gesolliciteerd. Maar geen antwoord.
  Vraag er de volgende keer eens naar, lilith. Doe een goe woordeken over iemand die ge niet kent :-)

 11. Ik wil ooit misschien nog wel eens researcher worden bij Man Bijt Hond. Da’s zowat de enige (realistische) job die ik kan bedenken waar ik mijn huidige job voor zou verlaten.
  ‘k Ben nog nooit gebeld door Man Bijt Hond, maar mijn ma wil wel haarzelve en mij inschrijven voor de Pappenheimers. Ik durf niet. Ben te bang om in de finale als laatste nog drie goeie antwoorden te moeten geven op zeven seconden…

  *aaaarggghhh*

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>