feestjen in ’t wit forever!

dash.4.5.jpgIs het omdat ze in een straal van tien kilometer van mijn deur wonen, en je dat wel erg goed hoort?
Is het omdat alle personages uit het filmpje of bij mij op school hebben gezeten, of facteur zijn in mijn straat, of vage bekenden zijn?
Omdat de facteur zo sullig yet geniaal “Dash” zegt ergens in het midden van het filmpje? (aan de voordeur)
Omdat ik mij onderhand geweldige dingen voorstel bij feestjes in ’t wit?
Omdat de mevrouw van feesten als de beesten zo keihard haar best doet om schoon vlaams te spreken dat het aandoenlijk is?
Omdat ze zo schoon lacht op het einde dat de hilariteit hier altijd keihard toeslaat?

Ik heb geen idee, maar ik weet nu al dat ik de familie Gryson geweldig hard zal missen als ze deze Dash-reclame zullen vervangen door een filmpje met een andere familie waar ik me niet zo op mijn gemak bij voel.

Ik ben dringend op zoek naar een online versie voor het te laat is.

Reacties

  1. Isolde

    ‘k Dacht ook al dat ik ze herkende. Allé, ik herken alleen degene die ‘Feesten als de beesten’ zegt. Haar naam ontglipt me nu wel even.

  2. Maar Kelly, dat vrouwmensch dat “ah, feest’n gelijk de beest’n” zegt, is als het ware mijn meest irritante reclame-personage van dit jaar :(

  3. Ook mij irriteert de reclame mateloos…
    Een wit feestje lijkt me vreselijk! Een geel feestje, of een gestreept feestje, of een ‘wear something blue’ feestje, lijkt me gewoon geniaal!

    Liefs

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>