het nostalgietje van de week

Mik, Mak en Mon.
Al wie ooit de vreemde dingen met zijn vingers heeft gedaan is onderhand bijna dertig, vrees ik.

Reacties

 1. Ik ken dat ook en ik ben heus nog geen dertig. We hebben daar zelfs nog een plaat van thuis, het Melklied of zoietske. Jeeuuj!

 2. maar ba nee. 23, al moet ik wel heel jong geweest zijn toen, want ik herinnerde me helemaal niet dat dat gedubd was.

 3. Ik denk dat de nu-dertigers net oud genoeg zijn om zich toen al geërgerd te hebben aan de melkerige acteerprestaties en dito scenario’s.

 4. 28 en destijds midden in de doelgroep vermoed ik.. :-) ‘k Heb er eergisteren nog aan moeten denken toen we in de sportles met één arm vooruit en met de andere achteruit moesten zwaaien… Dat was wel niet exact hetzelfde als in de serie, maar ’t gaf toch hetzelfde vreemde gevoel. :-)

 5. Joeri Lankaarden

  De eerste reeks was gedubd… de tweede reeks (met de Sponkmeester) niet.

 6. Babsie*

  Jaaa! De sponkmeester! Heb er jarenlang nachtmerries aan overgehouden en wanneer ik die acteur nu zie, moet ik nog steeds denken aan zijn dreigende stem. “Sponkium zult gij drinken!”
  Brrrr…
  Ben er 26 btw.

 7. Ben 22 en ik ken het ni – misschien maar goed ook … “ze kwamen van oneindig ver, de melkman werd hun vriend” :-D
  En zelfs de vrouwelijke kolonel heeft een mannenstem seg.

 8. Isolde

  Schitterend! Was er laatst nog over bezig tegen m’n zus. Uren hebben we ernaar gekeken.

 9. Jaaaa

  26 hier

  en ik vertelde onlangs nog over Mik, Mak en Mon, en mijn vriend (net ietsje jonger maar Waal) keek me heel raar aan ;)

 10. nele

  Yep, helemaal in de doelgroep (28 jaar). Ongelooflijk leuk om nog eens terug te zien. En ja, ook ik was erg bang van die Sponkmeester en zijn kleine helper.

 11. “Onze mentale krachten reiken niet zo ver. Vlug! Melk!”

  Onbetaalbaar jeugdsentiment, ik herinner mij het nog heel goed, als 25 jarige, maar enkel het gedubde stemmetje en de walgelijk randdebiele acteerprestaties ontglipten mij!

 12. Kal-El of Krypton

  Wel, ik ben 25 en heb ongelooflijk genoten (samen met mij neef die een jaar jonger is) van Mik, Mak en Mon. Ik roep iedereen op om samen met ons zoveel mogelijk druk uit te oefenen om het feuilleton vrij te krijgen. Wat zou ik de avonturen van mik mak en mon zowel reeks 1 als reeks 2 nog graag eens terug willen zien. Aarzel niet om mij te contacteren als u iets meer weet over mik, mak en mon, of als u mee wil helpen om alle afleveringen los te krijgen!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>