meet und greet (post 1000!! :aah:)

crop.jpgWat doet een mens zoal met een duizendste blogpost, behalve zich afvragen of heel dat bloggedoe niet een klein beetje uit de hand is gelopen en ik mij niet beter had ingezet voor belangrijker zaken als mijn huishouden en mijn boekhouding?

Well.

Laten we het nog even over scrapbooken hebben, shall we?

Al was het maar omdat ondergetekende algauw voor de leeuwen wordt gegooid tijdens het scrapbookweekend van de Hobbyselect scrapbookingclub, alwaar ondergetekende sinds kort deel uitmaakt van het designteam. Als u op zaterdag 12 mei in de buurt van Kortrijk bent moet u zeker eens afkomen, vooral omdat ik een vreemd en gigantisch nietjestoestel moet demonstreren waar ik na verschillende pogingen compleet niet wijs uit geraak. Ik vrees dat het serieus de moeite zal zijn aan mijn demotafeltjen. Daarnaast zult u mij kunnen aanraken en uitvragen en meeten en greeten dat het geen naam heeft, en misschien mag u zelf wel eens een nietje in een papiertje kloppen als de ambiance het toelaat.

En mocht dat nog niet voldoende zijn om uw appetijt aan te wakkeren: de fantastische Birgit Koopsen zal er ook zijn, helemaal live uit Nederland. Ik zal dan ook diegene zijn die helemaal groupie-esque in haar richting zal zitten staren, onderwijl nietjes uit mijn bloederige vingers pulkend. Een uitzicht dat u werkelijk niet wilt missen.

Reacties

  1. In Tiny’s breishop zowaar, dat is vlak bij mijn deur. Het heet tegenwoordig blijkbaar wel Tiny’s Hobby Select. Het wordt trouwens uitgebaat door een nogal vreemd koppel, om het woord marginaal niet te gebruiken.

  2. Isolde

    Zal je zeker komen groeten als ik er ben. ‘k Heb me ook ingeschreven voor de workshop op vrijdag

  3. ann

    ’t Is wel off topic, mare…, ik zie net tussen je fotos het qumquat boompje staan en er staan veel vruchtjes op, heb je ze al geproefd? Dat van ons is ondertussen leeggeplukt en het boompje staat nu te bekomen en krijgt alwaar overal nieuwe blaadjes!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>