[when I grow up] sneak peeks

Nog even over de workshop van Shimelle Lain (niet-scrapbookers, wendt uw blik af).
Opdrachtje één was een mini-album maken in sprookjesstijl waarin de nadruk vooral ligt op het verhaal. In dit geval: het verhaal over de dingen die je als kind later wilde worden. Ik ben er gisterennamiddag mee begonnen, en hoewel het nog verre van af is vind ik het nu al hilarisch genoeg om een beetje details te delen.

sh_1_kl.jpg

sh_2_kl.jpg

sh_3_kl.jpg

Klikken voor groot.

Reacties

 1. Ik denk, hé, dat er lijk major veel geld mee te verdienen valt. Like, als ingehuurde scrapbookmaker. Ik wil er ook één, maar het ontbreekt me aan de goeste & de kunde. And that’s where you step in, dear Kelly.

  Serieus, ik zou u dervoorn betalen, ze. Maar het zou dan wel heel goed moeten zijn ook.

 2. Wow! I love your glitter letters – how did you do those, they are very lekker! :oD

  Looking forward to seeing more sneaky peeks! hehe

 3. severine

  Ja ziet er inderdaad goed uit kelly

  Ben ook benieuwd om eens het geheel te zien

 4. Mir

  Ishku heeft gelijk hoor. Ik heb het een tijdje als leuke bijverdienste gedaan. Dat was voor het scrapbooking tijdperk, dus toen was het nog niet zo hip.
  Maar wie weet…Volgens mij ben je dr hartstikke goed in. I say go for it!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>